Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 7, 2016 in Jurnal de campanie, Personal, Politic | 0 comments

Echipa PSD în Voineşti

Împreună cu echipa PSD, alături de domnul Traian Petcu, candidat la Camera Deputaților, am prezentat astăzi oamenilor din Voinești, Vaslui programul de măsuri pe care le propunem noi, cei de la Partidul Social Democrat, românilor pentru următorii patru ani.

Sunt mulțumită că am avut ocazia și oportunitatea de a asculta doleanțele celor care ne-au primit cu drag în comunitatea lor și să le explic voineștenilor acele propuneri din programul nostru ce vin în întâmpinarea lor. Astfel fie că vorbim de măsurile concrete din agricultură propuse de PSD, precum reducerea TVA-ului la zero pentru utilajele agricole achiziționate, sau eliminarea impozitului pe suprafețele de teren lucrate, măsuri ce vizează depășirea agriculturii de subzistență, fie că vorbim de proiectele de infrastructură, de sprijinirea tinerilor, sau acele măsuri sociale (precum eliminarea impozitului pe venit la pensiile sub 2000 de RON), toate acestea vor contribui la o distribuire pe baze echitabile a creșterii economice a României și la creșterea standardelor de calitate a vieții și pentru moldovenii din Vaslui.

Am stat de vorbă cu mulți tineri din această zonă și le-am prezentat măsurile prevăzute de PSD pentru ca ei să poată să își termine studiile, să își găsească un loc de muncă și să rămână aici, acasă, în România. Bursele sociale care astăzi sunt de 360 de lei vor crește la 700 de lei pe lună începând cu iulie 2017. Pentru burse în general acum e un sistem prin care se alocă 83 de lei per student, iar noi vom crește la 201 lei alocația per student, bursa de merit crește peste 1000 de lei. Tot pentru tinerii din aceste categorii am prevăzut alocații pe persoană pentru finalizarea studiilor, alocații pentru terminarea gimnaziului, 400 de euro/persoană, beneficiari potențiali fiind 60 de mii de tineri, burse profesionale de 400 de lei/lună, sprijin de minim 250 de lei/lună cu posibilitatea ca în 2018 acest sprijin să se dubleze pentru continuarea studiilor pentru tinerii din familiile sărace. PSD nu rămâne indiferent la risipirea forței de muncă tinere din România și nici la viitorul nostru ca națiune!

Sunt măsuri care stau în puterea noastră!

#ÎndrăzneștesăcreziînRomânia!

1

Împreună cu domnul Traian Petcu

Împreună cu domnul Traian Petcu

3

Alături de domnul Constantin Gâlcă

Alături de domnul Constantin Gâlcă

5 6

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.