Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 5, 2016 in Jurnal de campanie, Personal, Politic | 0 comments

Echipa PSD în Puieşti

Împreună cu echipa PSD din comuna Puiești, alături de domnul Traian Petcu, candidat la Camera Deputaților, am discutat astăzi cu oamenii din Puiesti, Vaslui despre măsurile din programul de guvernare pe care îl propunem românilor în aceste alegeri. Noi credem că fiecare cetăţean şi fiecare familie din România care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc.

Fie că vorbim de siguranța zilei de mâine prin locuri de muncă stabile și bine plătite, sau de o viziune pentru o societate incluzivă, care să le ofere șanse reale atât oamenilor din mediul urban, cât și celor din mediul rural, atât tinerilor, cât și celor în vârstă, atât bărbaților, cât și femeilor, fie că avem în vedere o educaţie performantă pentru viitorul tinerilor sau un sistem de sănătate de calitate, oamenii trebuie să cunoască că PSD este singurul partid care în aceste alegeri a venit cu un program structurat, articulat și centrat pe nevoile reale ale românilor.

M-a bucurat întâlnirea cu oamenii din colegiu meu care m-au primit cu multă căldură și încredere. Afecțiunea și sinceritatea lor mă obligă ca în noul mandat, dacă voi primi votul lor, să continui să pun toată energia și capacitatea mea de muncă pentru ca viața lor să se îmbunătățească, creșterea economică să se simtă cu adevărat în buzunarele lor, având salarii şi pensii decente care să le ia de pe umeri grija zilei de mâine.

Îndrăznește să crezi

1 25 22 21 20 18 17

Împreună cu domnul Vasile Pântea, viceprimarul Puieștiului

Împreună cu domnul Vasile Pântea, viceprimarul Puieștiului

15 14 12 11

8 3

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.