Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 23, 2017 in Cultural, Personal, Social | 0 comments

Dumnezeu să o odihnească în pace pe Prințesa Marina Sturdza

Moartea prințesei Marina Sturdza a lăsat un gol uriaș, iar vestea primită ieri m-a cutremurat.  Sunt onorată că am avut ocazia de a o cunoaște personal și pot spune că Prințesa Marina Sturdza a fost un model de altruism, de blândețe, de discreție și de implicare în cauze umanitare.

Prințesa Marina Sturdza a fost un om minunat care a lăsat în urma ei o moștenire generoasă în slujba semenilor. De numele prințesei Sturdza se leagă numeroase proiecte caritabile printre care ”The Hospices of Hope (Casa Speranței)”, un centru de îngrijire paleativă pentru bolnavii incurabili sau ”Hope and Homes for Children (HHC)”, un ONG dedicat integrării în familii a orfanilor. De asemenea, între anii 1992 şi 1997, Prinţesa Marina Sturdza a organizat și coordonat un program global al UNICEF.

În anul 2005, Prințesa Marina Sturdza a primit premiul Uniunii Europene pentru Realizări Umanitare, ca o încununare a activității în acțiuni și proiecte caritabile.

Dumnezeu să o odihnească în pace pe Prințesa Marina Sturdza și multă putere familiei pentru a trece peste această grea încercare.

Sursa imaginii: Mediafax Foto

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.