Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 5, 2010 in Personal | 11 comments

„Distractia pe vremea mea”

Recunosc ca a fost o altfel de emisiune decat am fost obijnuita pana acum (spre surprinderea mea pana acum nu am primit critici, dimpotriva, dar nu e timpul pierdut!) …..depanand amintiri in compania unor invitati deosebiti avand o gazda de exceptie. Si eu si Razvan Popescu ne-am cam facut de ras la dans ….dar imi voi lua revansa!

11 Comments

 1. Am urmarit emisiunea in reluare.
  A fost bine,se vede ca V-a facut placere.
  Eu sper in continuare ca voi primi, candva, un raspuns ( o parere) la comentariul meu facut la postarea Dumneavoastra din 22 noiembrie.

  • tibi
   te referi la guest postul lui Ovidiu? Daca da nu am raspuns pentru ca mi s-a parut ca ce ai scris tu au fost mai mult sfaturi pentru mine (bune dealtfel).

 2. Nu am intentionat sa dau sfaturi.
  Intentia mea este sa Va conving sa incercati ceva (cat mai mult) in directia materializarii celor doua idei . Daca o sa candidati (si) cu aceste idei ar fi foarte bine.Daca o sa incercati sa convingeti PSD-ul sa isi insuseasca aceste idei ar fi ,de asemenea, foarte bine.Daca o sa faceti „reclama” celor doua idei in emisiunile „politice” ar fi ,de asemenea, foarte bine.

  • tibi
   de candidat voi candida. Ideile si proiectele sustinute pe acest blog sunt idei si proiecte in care cred, deci nu au cum sa nu faca parte din platforma si proiectele mele politice. Numai bine.

   • Foarte bine.

 3. La Tg.Jiu deci?!
  Interesant cum oamenii merg la Tg.Jiu sa se sarute pt prima data. Fiind nativ din Tg.Jiu si mie mi s-a intamplat prima data tot langa operele lui Brancusi, insa la un km vest de unde ti s-a intamplat tie, adica la celalalt capat al axului, langa Masa Tacerii, pe malul Jiului 🙂
  Pe 10 iul 2000… Cu Maria… 🙂 Nu numai fetele tin minte datele si numele 🙂 Insa Maria a uitat totul in cateva luni si mi-a zis ca nu s-a intamplat nimic, ci doar mi s-a parut mie… asa ca detaliile nu-s decat in mintea noastra, niste iluzii.
  Ma intreb daca Masa sau Columna isi aduc aminte de noi….

  • Ovidiu
   dap la Tg Jiu. Nu stiu daca Masa sau Columna isi mai aduc aminte de noi dar e important ca noi ne aducem aminte de ele…desi un prieten blogger Nea Costache mi-a semnalat starea jalnica in care sunt mentinute aceste capodopere.

  • Irina
   nu te supara dar nu vreau sa comentez despre acest caz pana cand nu se va termina. Inteleg ca reproterul virtual are surse bune (de fapt e de domeniul publicului, pana la urma oricine poate studia dosarul). Adevarul iese mai devreme sau mai tarziu. Sper ca la termenul din 17 ianuarie sa aiba decenta sa vina si sa spuna adevarul. Pentru restul exista un Dumnezeu! Numai bine

 4. Chiar dacă sunt un anti-PSD-ist notoriu şi chiar dacă mi-ai atacat febleţea politică, pentru comentariul postat în ograda Reporterului Virtual spun:
  BRAVO ANA!
  BRAVO ANA!
  BRAVO ANA!
  DE TREI ORI!
  ….. o femeie frumoasă şi intelegentă niciodată nu trebuie să se lase intimidată de nişte lepre care pentru câţiva arginţi lansează
  pe piaţă astfel de mizerii!

  • diaconu Eusebiu
   multumesc. Numai bine. PS imi aduc aminte de dvs. si chiar daca am avut anumite polemici cu siguranta am invatat din ele. Toate cele bune.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.