Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 8, 2008 in Personal | 1 comment

De m-am intors in Romania?

Primesc foarte des intrebarea “de ce te-ai intors?”.
Raspunsul este simplu.
M-am intors pentru ca nu am vrut sa raman acolo niciodata. Pentru ca aici este casa mea. Am stiut de la bun inceput ca destinul meu este Romania, pentru a construi tara la care visam cu totii si la care au visat parintii nostri. Tara in care merita sa isi duca viata copiii nostri. Nu am rupt niciodata legaturile cu familia sau prietenii, din contra, am facut toate eforturile sa ma intorc in tara cu toate ocaziile posibile.
Am avut in mana “lozul castigator”, dar am decis sa pariez pe Romania, pe puterea noastra de a schimba lucrurile. Pe uriasul potential pe care il au tinerii romani, potential care trebuie sa fie pus in valoare aici, pentru noi toti, nu in alta parte. Stiu ca se poate, pentru ca am reusit acolo unde foarte putini reusesc. Noi decidem care este viitorul. Si tot noi facem acest viitor. Eu vad un viitor frumos. Ramane sa il vedem cu totii asa si el va deveni realitate mai repede decat credem.

1 Comment

 1. In semnatura din forumurile de unde activez am doua dictoane: unul e cel pe care nu-l discut, ”Nihil Sine Deo!”.
  Al doilea, are explicatia undeva unde sigur ati citit, si este ”Ubi bene, ibi patria”.
  * [quote]dar am decis sa pariez pe Romania[/quote] Si un sfat (desi sfatul e bun atunci cand e cerut): nu mai pariati decat pe Dvs. si pe familia Dvs.

  Cu stima,
  Daniel A.
  aka danix71

Trackbacks/Pingbacks

 1. Situatii » Ana Birchall pentru SUA si Canada - [...] cu Martyn Birchall (un cetatean britanic) si avand un copil (Andrew) de vreo 7 ani, s-a intors in Romania…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.