Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 3, 2012 in Personal | 7 comments

Curtea de Apel Bucuresti a reconfirmat: Iosif Buble vinovat!

Decizia de astazi a Curtii de Apel Bucuresti mentine sentinta Tribunalului Bucuresti prin care Iosif Buble este condamnat cu vinovatie “pentru o intensa campanie de denigrare , defaimare si batjocoritoare desfasurata importiva Anei Birchall incepand cu luna iunie 2008 prin publicarea de informatii false cu scopul de a compromite si distruge imaginea politica a Anei Birchall, de a o impiedica sa candideze pentru un loc in Parlamentul Romaniei si pentru orice alta functie politica. De asemenea, decizia Curtii de Apel Bucuresti il obliga pe Iosif Buble sa publice hotarea in 3 ziare de larga circulatie si sa inlature articolele denigratoare.”

La aproape un an de la decizia instantei care imi dadea dreptate in procesul pe care i l-am intentat lui Iosif Buble, pentru a-mi apara reputatia si a pastra nepatat un nume pe care fiul meu sa-l poata folosi fara rusine in viata, traiesc din nou sentimentul dulce-amar al unei victorii dureroase. Atunci cand o persoana se pune in fata intregului sistem si castiga, senzatia victoriei este ciudata. Stii care e adevarul, stii ca ai avut dreptate, stii ca ai castigat dar regretul cat ai fost victima unei asemenea marsave inscenari ramane.

Iata ca instanta de apel a reconfirmat faptul ca a fost vorba despre o inscenare marsava si ca Iosif Buble, postand in premiera acel filmulet pe blogul sau, a asociat in mod mincinos, abuziv si manipulativ numele meu cu persoana din imaginile respective.

Faptul ca judecatorii mi-au dat inca o data dreptate nu sterge in mod evident durerea provocata mie si mai ales familiei mele de marsavia la care Iosif Buble s-a facut parte.

Dar macar este un semnal clar care, sper eu, le va servi drept avertisment dur tuturor celor care, fara un minim respect fata de deontologia profesionala,  arunca mizerii, fara sa le pese ca pot distruge astfel reputatia si chiar viata unui om.

Nu stiu ce ii trece prin minte acum lui Iosif Buble, poate chiar citind aceste randuri. Probabil se bucura ca va plati o suma mai mica cu titlu de daune pentru inscenarea sa josnica.

El stie marsavia pe care a comis-o asa dupa cum foarte bine stie si modul deplorabil in care a inteles sa se apere in timpul procesului: initial mintind, inclusiv in cadrul  interogatoriului administrat,  ca nu e blogul lui si ca el nu a scris nimic niciodata, iar ulterior, in apel, sa invoce libertatea de exprimare.

Cred ca singurul lucru decent pe care Iosif Buble mai poate sa il faca acum este sa iasa public si sa ceara scuze familiei mele pentru tot raul facut.

7 Comments

 1. Acest personaj Iosif Buble,nu are taria sa-si ceara scuze.Asemenea fapte josnice ,nu are nimic in comun cu presa.

 2. Din cate am citit, recursul formulat de Buble a fost admis!!!!!!!!
  de la 70.000, acum trebuie sa plateasca 20.000…
  in plus, daca se duce la cedo, libertatea de exprimare va invinge, ca ei sunt foarte permisivi. nu crezi, ana?

  • Valerie
   i s a admis partial recusrul in sensul ca i a diminuat suma cu titlu de daune. In schimb a pastrat hotararea de fond a Tribunalului prin care este condamnat cu vinovatie pentru o campanie de denigrare si defaimare cu informatii false la adresa mea.
   CEDO are o practica destul de interesanta privind libertatea de exprimare….vom vedea ce se intampla in viitor. Pentru mine este improtant ca sunt 2 hotarari care imi dau dreptate.

 3. Am facut un comentariu aproape de momentul aparitiei acestei mirsevii a infectului buble . Ma bucur ca instanta a sters orice indoiala a unora asupra filmuletului , pacat insa de raul pe care vi l-a facut dumneavoastra , familiei si prietenilor , cred insa ca o plata divina v-a primi curind infectul si v-a fi mult mai indestulatoare . Lectia o v-a primi sigur si pe alte cai ale justitiei de orice fel . Mult respect , si , Paste Fericit !

  • Nic
   multumesc frumos si Paste Fericit alaturi de cei dragi. Numai bine

 4. Nu cred că cineva are de câştigat ceva, toată lumea pierde.

 5. buna ziua, sint o pensionara care am muncit 34 ani pe timpul lui ceausescu,cel putin 10-12 ore pe zi ,6-7 zile pe saptamina, va rog spuneti-mi, ca aveti legea in mina ,de ce am pensia de 512 lei avind in vedere ca nu am avut lipsuri ,nici medicale decit 3 luni la nastere ,mai bine ne-ar omori decit sa ne chinuie si sa stam flaminzi caci toata viata am fost de sacrificiu OARE SE MAI GINDESTE CINEVA LA NOI multumesc

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.