Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 16, 2012 in Personal, Politic | 6 comments

Cu dezamagire, despre degradarea morala a unora …

Mizeria facuta la adresa cetateanului Emil Boc aflat intr-un vestiar, este incalificabila. Dincolo de terfelirea normelor deontologice ale jurnalismului de calitate, astfel de episoade difuzate de canale media demonstreaza caracterele dezgustatoare si degradarea unei lumi pe care o dorim mai buna pentru copiii nostri. Imi doresc sa vad din partea societatii noastre o reactie de respingere mai virulenta a unor asemenea josnicii si obscenitati. Altfel, riscam sa devenim cu totii victimele unor ipocriti costumati in jurnalisti care ne distrug valorile, ne incalca drepturile, ne fura viata si ii fac pe copiii nostri prizonierii universului lor urat, vulgar si violent.

 

 

6 Comments

 1. Aveti dreptate.Mai citesc si eu presa si mi se pare surprinzator ca Antena3 de la care avem mult mai multe asteptari comparativ cu alte trusturi de presa n-a luat nici-o masura fata de Iosif Buble care a pierdut si un proces,banuiesc ca stiti la ce ma refer.Pai cum sa mai fim surprinsi de modalitatea de a se face presa in Romania cand vedem oameni filmati in sicrie?Nici sa te dezbraci in vazul oamenilor nu mi se pare firesc mai ales daca iti sunt si subalterni.Ce autoritate mai ai in fata unui spp-ist dupa ce ai stat dezbracat in fata lui?

 2. REGIZORUL ACESTEI MIZERII DE LA A LA Z SE CHEAMA 2 SHI UN SFERT STRUCTURA INFRACTZIONALA CE FUNCTZIONEAZA PE BAZA BUNULUI PLAC A UNOR MARI INFRACTORI !
  ASPECTUL CEL MAI IMPORTANT AL PROBLEMEI ESTE LEGAT DE MIZERIA MORALA A CELOR CARE SE DELECTEAZA CU ASEMENEA MIZERII !
  BUNUL SIMTZ DIN ROMANIKA PRODUCTIVA A FOST TRIMIS LA PLIMBARE ! AR FI TIMPUL SA VEDEM PE UNDE O FI SHI SA-L READUCEM INAPOI !
  SARUT MANA CU RESPECT

 3. „Nici sa te dezbraci in vazul oamenilor nu mi se pare firesc”

  Si, uite-asa, ai pus degetul pe rana: PRIMUL vinovat in aceasta afacere este insusi Boc.
  Nu este singurul, dar asta este, deja, alta poveste !

 4. Ma bucura ca Ponta n-a vrut sa comenteze. M-a surprins Crin Antonescu…
  Se pare ca PSD se schimba si incepe (in sfirsit ) sa produca politicieni de calitate

 5. Ceea ce nu pot să înţeleg eu este scopul.

  Pe mine nu m-a deranjat comentariul domnului Antonescu, asta pentru că s-a exprimat nu asupra filmului ci asupra SPP-ului care a lăsat filmul să se facă. Rămâne însă întrebarea… ce motivaţie a avut cel care a realizat filmul, pentru că, din câte înţeleg eu, a face un astfel de film este o încălcare a legii, altfel ar fi legal să se pună camere de supraveghere în toaletele publice. Ceva aici nu este tocmai OK. A afla cine a făcut filmul este un efort minim pentru că nu pot să cred că SPP nu ştie exact cine a fost acolo. Cum glumeam cu cineva, la un moment pe film apare amprenta celui care filmează.

  • Cred ca slujba SPPului intr-o democratie e sa apere viata presedintelui/prim ministru etc. nu sa intervina in asemenea lucruri daca viata nu e in pericol. Ar fi o incalcare a drepturilor celorlalti cetateni sa confiste telefoane , inchis sala de sport pentru accesul publicului pentru ca prim ministrul e acolo (ca pe vremea lui Ceausescu). Comentariul lui Antonescu (indiferent la care aspect al incidentului) nu e demn de un potential candidat la presedentie.
   Incep sa fiu superstitios si cred ca Rominia ar trebui sa schimbe sufixul ca sa zic asa. Dupa CeausESCU, IliESCU, ConstantinESCU, BasESCU nu cred ca AnotnESCU ar fi un bun presedinte. Ce ziceti de Nastase? (cred ca alegerile prezidentiale vor fi exact cind va iesi el din puscarie – la timp..)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.