Pages Menu
Categories Menu

4 Comments

 1. Nu prea se vede bine în prima fotografie, sunt mai multe flori prinse astfel încât să pară ceva unitar sau este o singură plantă cu flori de mai multe culori?

  • Bibliotecaru
   este un bonsai…un minunat bonsai

 2. C’mon Ana
  This is so unfair! How do you want us to focus on politics and comment on the things which are supposed to change the world when you publish your photo surrounded by flowers ! We are only human…. (you know that you look great – and I am not supposed to make this kind of comments on a political blog – it is against my principles hopefully not all readers understand english ..)

  • marian
   florile au fost, sunt si vor ramane o parte importanta din viata mea definind o particica din ceea ce sunt eu (nu degeaba Gradina Botanica este locul meu de suflet!) iar voi ar trebui sa ma cunoasteti asa cum sunt.( esti tu dragut dar adevarul este ca nu aratam atat de bine in pozele astea mai ales ca eram franta de oboseala dar ma rog!). Adevarul este ca am fost fascinata de Chelsea flower show. Este fenomenal cum lucrurile simple pot sa te incarce cu atat de multa energie pozitiva!
   PS eu sunt convinsa ca voi puteti in continuare sa comentati obiectiv si sa imi dati sfaturi si idei care ma ajuta foarte mult. Numai bine

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.