Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 13, 2017 in International, Personal, Profesional | 0 comments

Ceremonia de absolvire a cursului de Diplomație și Afaceri Internaționale a elevilor liceului Lauder-Reut

O mare plăcere pentru mine să particip astăzi la ceremonia de absolvire a cursului de Diplomație și Afaceri Internaționale a elevilor liceului Lauder-Reut!

Mă bucur că acest curs, o adevărată marcă a Complexului Educațional Lauder-Reut, se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe. Este o dovadă a capacității acestei școli de elită a României de a inova și a se adapta la mersul lumii pentru ca cei ieșiți de pe băncile sale să fie cât mai pregătiți pentru viață.

Am transmis felicitări organizatorilor și tuturor participanților, deoarece prin ceea ce fac contribuie la reașezarea valorilor în societatea românească. Și din acest punct de vedere, exemplul Complexului Educațional Lauder este unul demn de urmat!

Dragi colegi mai tineri, la început de drum în minunata lume a diplomației, vă doresc mult succes. Vă îndemn, aşa cum îmi spunea bunica mea, Cătălina, să ţineţi cont de un sfat, pe care vi-l dau cu mare drag: “ce aveţi în cap şi în suflet nu vă poate lua nimeni niciodată”.

Să vă urmați întotdeauna cu pasiune drumul în școală şi în viață!

Alături de E.S. doamna Tamar Samash, ambasadoarea Israelului la București și doamna Tova Ben-Nun Cherbis, președintele Fundației Ronald S. Lauder România și al Complexului Educațional Lauder-Reut

La ceremonia de absolvire a cursului de Diplomație și Afaceri Internaționale a elevilor liceului Lauder-Reut

Mulțumiri pentru fotografii domnului Robertin Cristea!

Felicitări organizatorilor și tuturor participanților!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.