Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 9, 2016 in Jurnal de campanie, Personal, Politic | 0 comments

Campanie în municipiul Huși

Astăzi, în ultima zi de campanie, am continuat întâlnirile cu vasluienii din municipiul Huși, mai ales cu cei implicați, prin activitatea lor, în segmentul industriei ușoare. Împreună cu domnul primar Ioan Ciupilan, doamna viceprimar Liliana Catargiu, domnii Aurel Căciulă şi Traian Petcu, candidaţi la Camera Deputaților și alături de echipa de consilieri locali și de voluntarii PSD, cărora le mulțumesc pentru tot sprijinul lor, am făcut o vizită la fabricile din această zonă folosind oportunitatea pentru a asculta problemele cu care se confruntă oamenii de aici în producție.

Le-am prezentat hușenilor viziunea Partidului Social Democrat în ceea ce privește investițiile, arătându-le că Fondul Suveran de Investiții (FSDI) pe care noi dorim să îl creăm va constitui o resursă din care se vor construi întreprinderi noi în domeniile procesare legume-fructe şi procesare carne, vor fi create 42.000 de locuri de muncă, iar PIB-ul României va crește cu 20 miliarde lei. Viziunea social-democrată presupune că fiecare cetăţean şi fiecare familie din România care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc. Cei care au un loc de muncă trebuie să aibă siguranța zilei de mâine, nu să facă eforturi ca să se descurce de la o lună la alta. Dacă vom primi votul românilor pe 11 decembrie, vom pune în aplicare aceste măsuri care să aducă cât mai mulți dintre românii care muncesc onest în clasa de mijloc.

#ÎndrăzneștesăcreziînRomânia

Împreună cu domnul Ioan Ciupilan, primarul mincipiului Huși, și domnii Aurel Căciulă şi Traian Petcu, candidaţi la Camera Deputaților

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.