Pages Menu
Categories Menu

Posted on mart. 5, 2017 in Cultural, Personal | 0 comments

Balul Mărţişorului în Zorleni

Astăzi am avut deosebita onoare şi bucurie de a mă reîntâlni cu oamenii dragi sufletului meu din Zorleni, o comună cu oameni destoinici condusă de o primăriţă harnică şi dedicată comunităţii, prietena mea doamna Paula Hultoană. Balul Mărţişorului, un eveniment organizat de doamna primar la Centrul socio-cultural Zorleni şi dedicat bucuriei primăverii, a fost pentru mine un prilej deosebit de a revedea talentul oamenilor minunaţi de pe Valea Tutovei, bucuria trăirii autentice a tradiţiilor şi spiritul apatenenţei la o comunitate frumoasă de oameni gospodari.

Mulţumesc doamnei primar Paula Hultoană, mulțumesc colegelor și colegilor din Zorleni pentru invitaţie şi sunt bucuroasă că am început această primăvară într-un loc drag mie, o comună cu oameni pe care îi respect, de la care mereu am ce învăța și care mă socotesc „fata lor”, înconjurată de tradiţie, soare şi voie bună!

Împreună cu doamna Paula Hultoană, primarul comunei Zorleni, doamna Cristina Tiron, președinta Organizației de Femei a PSD Bârlad și doamna Roxana Miron Feraru, viceprimarul municipiului Bârlad

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.