Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 17, 2012 in Personal, Politic, Social | 2 comments

Baietii mei maratonisti

Numarul 6156 a fost favoritul meu la Maratonul din Geneva   desfasurat acum 2 saptamani dar, cu siguranta, numarul meu special, cu totul si cu totul special as spune, a fost 9234.

puiutul meu inainte de start

puiutul meu inainte de start

Martyn la primul km

Martyn trimitandu-ne un pupuic la sfarsitul cursei

baietii mei mandrii de medaliile lor ....iar eu tare mandra de ei

Recunosc ca desi initial nu prea am fost de acord ca Andrut sa alerge la acest  maraton (Andrutu face mult sport dar totusi mi se parea un efort fizic mult prea mare) cand am vazut bucuria si mandria din ochii puiutului meu, am admis ca m-am inselat.

Andrutu  a alergat primul lui maraton, sub egida UNICEF.  Baiatul meu a reusit sa termine toti cei 2,5 km în 11 minute si 17 secunde , clasandu-se între primii 20% la categoria sa. Martyn a ajuns la finalul cursei de 21,5 kilometri într-o oră şi 55 de minute clasandu-se între primii 30% din categoria sa.

Desi au tot ras  de mine ca m-am trezit cu noaptea-n cap sa sa fiu sigura ca pot gasi un loc bun sa ii vad pe traseu….. sunt tare, tare mandra de baietii mei!

Martyn a mai alergat cei 42 de kilometri la maratonul din Paris precum şi la ultimele două maratoane  din Bucuresti ... si deja a inceput negocierile (bataile la cap ca sa fiu mai precisa) sa alerge si in Bucuresti la inceputul lui iunie.

 

 

2 Comments

  1. Deşi nu prea înţeleg rostul acestui tip de sport, nu pot să nu fiu impresionat de cei care îl practică.

  2. Andrutu a alergat primul lui maraton, sub egida UNICEF. Baiatul meu a reusit sa termine toti cei 2,5 km în 11 minute si 17 secunde , clasandu-se între primii 20% la categoria sa. Martyn a ajuns la finalul cursei de 21,5 kilometri într-o oră şi 55 de minute clasandu-se între primii 30% din categoria sa.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Astazi baietii mei alearga la Bucharest International Half Marathon | Ana Birchall - [...] Martyn a castigat negocierea cu mine si  astazi impreuna cu Andrutu alearga la Bucharest International Half Marathon [...]

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.