Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 21, 2016 in Personal, Politic | 0 comments

Astăzi am depus jurământul pentru un nou mandat

Astăzi am depus jurământul pentru un nou mandat de parlamentar în Camera Deputaților. Este un moment de emoție profundă și de responsabilitatea față de românii care m-au onorat cu încredere și speranță prin votul domniilor lor. În aceste clipe solemne de responsabilitate și obligații asumate gândul mă poartă în mod special spre moldovenii din Vaslui care m-au investit cu onoarea de a-i reprezenta din nou în Parlamentul României.

Mulțumesc pentru sprijin tuturor celor care mi-au acordat votul lor și le promit că voi face tot ce depinde de mine, împreună cu echipa PSD, pentru ca promisiunile făcute să devină realitate! Nimic din ceea ce am realizat până astăzi nu ar fi fost posibil fără sprijinul vasluienilor, fără povața, criticile sau sfaturile lor și îi asigur că încrederea și speranța cu care m-au investit vor fi răsplătite cu determinare și profesionalism în toate acțiunile pe care le voi întreprinde în numele lor.

Pentru mine, emoția momentului depunerii jurământului față de țară și popor nu poate fi exprimată în cuvinte.

Avem o misiune dificilă în față, însă doar împreună putem să construim un viitor mai bun pentru fiecare tânăr din această țară și pentru fiecare român, aici, acasă.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.