Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 30, 2016 in Personal | 2 comments

Astazi 43 de ani

Multumesc Andrutu pentru fotografie

Multumesc Andrutu pentru fotografie

2 Comments

  1. La mulți ani cu sănătate, fericire și noroc! Multe împliniri atât în plan profesional, cât și personal!

  2. La multi ani!! 🙂 Numai bine si multa sanatate!!

    As avea o intrebare: lasand la o parte luptele politice – inteleg aspectul asta – de ce avem o asa de slaba absorbtie a fondurilor europene? Ce ne lipseste? Ce ar trebui facut? V-as sugera sa scrieti o postare pe tema asta in care sa va exprimati parerea personala, nu cea de partid. Va intreb pentru ca eu nu sunt dumirit… Si inca de la inceput nu am avut asteptari prea mari de la actualul Guvern de tehnocrati.

    V-as mai sugera si altceva: de ce nu puneti pe blog o categorie: „Parerea mea”? Pentru ca eu cred ca cititorii ar fi interesati sa va afle parerea chiar daca, poate, nu coincide cu cea a partidului – doar traim intr-o societate deschisa si democratica in care dezbatem lucrurile. Iar dezbaterea presupune mai multe pareri, nu doar o parere unica, cea a partidului, de exemplu.

    O alta chestiune: nu vad nicio reactie despre campania electorala din SUA. M-as fi asteptat la mai mult… Stiam ca sunteti conectata la realitatile americane. Cum vedeti, de pilda, o viitoare guvernare republicana? Donald Trump – Presedinte? Ce ziceti?

    Eu as dori sa vad dezbateri mai animate pe blog in care sa participe si cei care nu sunt de partea PSD. Eu cred ca asa ar fi democratic, nu?

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.