Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 4, 2017 in Cultural, International, Personal | 0 comments

Astăzi, 4 octombrie, sărbătorim Ziua Internaţională a Animalelor, proclamată oficial în 1931 de către Organizația Internațională pentru Protecția Animalelor.

Este ziua în care le datorăm, mai mult decât oricând, atenţia noastră naturii şi cadourilor pe care ni le oferă prin fascinanta lume a animalelor, dar mai ales necuvântătoarelor care ne sunt alături în fiecare zi, necondiţionat, umplându-ne viaţa cu dragostea şi loialitatea lor.

Pentru mine, 4 octombrie este ziua în care mă pot plimba în linişte prin amintirile copilăriei, printre pisicile şi câinii din curtea scumpei mele bunici, Cătălina, de la care am moştenit dragostea pentru necuvântătoare, pe care sunt mândră că am reuşit să o transmit şi fiului meu, Andruţu.

Tot astăzi, gândurile mele se duc către Charlie, căţelul meu mult iubit care a plecat dintre noi în urmă cu 6 ani, dar şi către Tommy, un superb Golden Retriever care îmi umple viaţa de veselie cu poznele şi nebuniile sale.

Măcar astăzi merită să ne gândim cu toţii la animalele care ne-au fost alături de-a lungul vieţii şi ne sunt în continuare şi să le răsplătim devotamentul şi căldura pe care ni le-au oferit cu cel mai de preţ dar: o fărâmă din dragostea noastră.

 

Charlie

 

Tommy

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.