Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 9, 2016 in Aparitii media, Personal, Politic, Social | 0 comments

Articol DCNews: „Fiecare copil în grădiniţă”, un program pe care îl susţin necondiţionat

OvidiuRO

Vă invit să citiţi articolul meu pentru DCNews intitulat “‘Fiecare copil în grădiniţă’, un program pe care îl susţin necondiţionat”:

Cea mai bună zestre pe care putem să o lăsăm copiilor noştri este educaţia şi accesul la educaţie. Tot timpul voi susţine că fiecare leu alocat educaţiei nu este o cheltuială bugetară, ci o investiţie în copiii noştri, în educația lor. Este o investiţie în prezentul nostru, dar mai ales în viitorul nostru ca naţiune.

Zilele acestea, urmare a votului din Parlament, Guvernul a aprobat finanţarea cu 55,5 milioane de lei a programului „Fiecare copil în grădiniţă” pe anul 2016. Această decizie vine în urma unor eforturi admirabile din partea mediului non-guvernamental şi a două doamne extraordinare, Leslie Hawk şi Maria Gheorghiu, fondatoarele Asociaţiei OvidiuRo, care s-au luptat pentru crearea şi finanţarea proiectului pilot, mergând uneori din poartă în poartă pentru a-i convinge pe părinţi să îi lase pe copii la grădiniţă.

Articolul integral pe DCNews: http://www.dcnews.ro/fiecare-copil-in-gradinita-un-program-pe-care-il-sustin-neconditionat_496773.html

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.