Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 16, 2015 in Personal | 0 comments

Am început procedura de executare împotriva domnului Corneliu Vadim Tudor

Confirm că am început procedura de punere în executare a hotărârii judecătoreşti pronunţate în dosarul 12804/302/2013 prin care domnul Corneliu Vadim Tudor a fost condamnat definitiv la plata sumei de 40.000 de euro reprezentând daune morale pentru atingerea adusă dreptului la onoare, reputaţie şi imagine, precum şi dreptului la viaţă privată şi familie.

Nu am acceptat şi nu voi accepta niciodată ca numele meu să fie terfelit sau să fiu ţinta unor atacuri calomnioase, josnice care nu ţin cont de adevăr şi realitate. Am luptat de-a lungul anilor pentru a-mi clădi o carieră profesională, în ţară şi în strainatate, având la bază mulţi ani de studiu prin diverse biblioteci ale lumii, multă muncă, seriozitate şi profesionalism şi nu voi permite nimănui să calce în picioare sau să denigreze munca şi numele meu.

Nu am fost singurul politician mânjit cu noroi de către Corneliu Vadim Tudor, însă am convingerea că numai prin deciziile finale ale instanţelor putem reinstaura starea de normalitate în faţa unor atacuri groteşti care nu au niciun fel de raţiune. Oamenii politici trebuie să se respecte între ei, să dea dovadă de un limbaj cuviincios chiar dacă sunt adversari.

Precizez că voi recupera fiecare leu datorat de domnul Corneliu Vadim Tudor, chiar dacă îmi va lua ani de zile pentru că se pare că dânsul nu are în acest moment niciun venit sau bunuri proprii, iar o sumă importantă va fi dedicată pentru constituirea unor burse de merit pentru elevii cu rezultate remarcabile la învăţătură.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.