Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 10, 2016 in Jurnal de campanie, Personal, Politic | 0 comments

Multumesc

Acum la final de campanie nu pot exprima în cuvinte recunoștința pentru fiecare sfat, pentru fiecare povață, pentru fiecare mesaj de încurajare și susținere, pentru fiecare critică constructivă sau pentru o simplă, dar atât de sinceră apreciere pentru activitatea mea, pentru toate gândurile bune pe care le-am primit în toata această perioadă în care am avut onoarea să mă întâlnesc cu mii de vasluieni atunci când m-am oprit la porțile domniilor lor, sau când am discutat în întâlnirile electorale.

Şi în această campanie am avut prilejul să întâlnesc mulți oameni destoinici ale căror gânduri le-am primit, în egală măsură, cu bucurie și preocupare, dar si cu responsabilitatea și cu angajamentul că mă voi strădui să nu le dezamăgesc speranța și încrederea pe care le-au investit și le investesc în mine și în echipa Partidului Social Democrat. Le mulțumesc tuturor celor care și-au rupt din timpul domniilor lor pentru a sta de vorbă cu noi, pentru a le prezenta raportul de activitate al primului meu mandat de deputat și propunerile noastre din programul de guvernare al PSD.

Le mulțumesc pentru că am avut ocazia să discutăm pe îndelete despre preocupările reale ale fiecăruia, precum şi despre măsurile concrete propuse de PSD. Și în aceste discuții am redescoperit România profundă, o Românie care speră, muncește și gândește sănătos cu români care îndrăznesc să creadă în România, în această țară atât de frumoasă și binecuvântată de Bunul Dumnezeu și atât de frumos numită Gradina Maicii Domnului.

Iubesc această parte a Moldovei și sunt onorată dincolo de cuvinte că cei de aici mă consideră “fata lor”, așa cum m-au numit vasluienii din colegiul meu de pe Valea Tutovei, acești răzeși ai lui Stefan cel Mare care prin sfaturile si criticile lor m-au ajutat sa fiu permanent un deputat mai bun. Frumusețea lăuntrică și împărtășirea acelorași valori tradiționale cu cei pe care i-am întâlnit m-au emoționat și m-au hrănit sufletește în egală măsură.

Sper ca prin votul din 11 decembrie să putem trece din nou la treabă, fiindcă sprijinul pentru această regiune binecuvântată a Moldovei nu mai poate aștepta.

Mulțumesc primarilor, consilierilor și echipelor PSD pentru seriozitate, profesionalism și implicarea într-o campanie curată în care am vorbit oamenilor despre ce vrem să facem pentru ca viața lor să fie mai bună, pentru ca fiecare cetățean și fiecare familie din România care muncește din greu să aibă șansa de a face parte din clasa de mijloc cu un trai decent, cu venituri mai mari, iar creșterea economică să se regăsească în buzunarul fiecăruia.

Mulțumiri speciale voluntarilor PSD, tineri sau mai puțin tineri, pentru tot sprijinul lor în această campanie, pentru dedicația și entuziasmul lor de a participa activ la viața cetății, chiar dacă au mers pe jos alături de mine km întregi prin frig sau ger! Determinarea lor a fost o permanentă sursă de inspirație și energie.

Pentru echipa mea: mulțumesc. Știți că sunteți cei mai buni!

Duminică mergem și alegem împreună Parlamentul României pentru următorii patru ani. Este o alegere importantă iar eu am încredere că vasluienii, că românii vor veni la vot tocmai pentru că fiecare vot contează!

Dincolo de preferințele fiecăruia dintre noi, toți luptăm să facem o Românie mai prosperă, mai frumoasă și unde să putem trăi cu toții mai bine și mai puțin dezbinați. Puterea stă în capacitatea noastră de a ne pune în slujba acestei țări, fiecare acolo unde îi este hărăzit și să nu uităm ca după 11 decembrie să continuăm să iubim România!

Veniți mâine la vot!

#ÎndrăzneștesăcreziînRomânia!

În drum spre Delești, la Mănăstirea Sfântul Nicolae din Fâstaci, o bijuterie închinată lui Dumnezeu de oamenii din Vaslui

Încântată de un copilaș care mi-a spus cât de mult îi place să meargă la școală și să învețe! Mi-a promis ca data viitoare să îmi arate carnetul lui de note de care e foarte mândru!

Împreună cu domnul Dumitrache Nistor, primarul comunei Ivești si domnul Traian Petcu

Oamenii precum domnul Ioan Pelin din Epureni pe umerii cărora s-a construit această țară merită respectul și considerația noastră!

În Epureni, cu doamna primar Carmen Bîlbîe și echipa de consilieri locali condusă de domnul Constantin Onica

Împreună cu doamna Paula Hultoană, primarul comunei Zorleni

Împreună cu domnul Vasile Pântea, viceprimarul Puieștiului

Doamna Buda Sterica, o femeie plină de energie, care mi-a vorbit despre încrederea pe care o are în echipa PSD și de așteptările pe care le are de la noi

Alături de domnul Petrică Florea, îndrăznim să credem în România

Împreună cu domnul Ioan Ciupilan, primarul mincipiului Huși și domnii Aurel Căciulă şi Traian Petcu

Save

Save

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.