Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 21, 2016 in Jurnal de campanie, Personal, Politic | 0 comments

Alături de echipa de campanie PSD în Zorleni, Vaslui

Echipa de campanie PSD a poposit astăzi în Zorleni. Pentru mine, această întâlnire a reprezentat un moment plin de emoție pentru că m-am aflat în fața celor care, acum 4 ani, mi-au oferit încrederea, votul și speranța lor, ajutându-mă să obțin primul meu mandat de parlamentar. Sper că nu i-am dezamăgit prin activitatea mea, iar întânirea de azi mi-a confirmat, încă o data, că mă consideră, așa cum frumos m-au numit, în continuare „fata lor”. Tocmai de aceea am ținut să prezint în fața gospodarilor din Zorleni o parte din raportul meu de activitate, mulțumindu-le pentru fiecare sfat sau critică cu care m-au întâmpinat în întâlnirile noastre din acești ani și care m-au ajutat să fiu permanent un deputat mai bun.

Mulțumesc doamnei primar Paula Hultoană și echipei PSD Zorleni pentru căldura cu care ne-au primit și pentru excelenta activitate pe care o desfășoară în sprijinul locuitorilor din această comună plină de oameni gospodari, un model pentru județul Vaslui. De asemenea țin să le mulțumesc oamenilor din Zorleni care întotdeauna m-au sprijinit și au investit încrederea lor în mine și în echipa PSD. Entuziasmul și căldura lor îmi dau energia de a merge mai departe și de a-i reprezenta cu mândrie în viitorul mandat de deputat în Parlamentul României.

Alături de echipa PSD Zorleni, împreună cu doamna primar Paula Hultoană, domnul deputat Adrian Solomon și domnul Traian Petcu, am discutat astăzi despre ce le propunem românilor pentru următorii patru ani. Le-am cerut gospodarilor din această parte a Moldovei susținerea și votul lor, le-am mulţumit pentru primirea caldă şi pentru toată încrederea acordată și le-am transmis că pe 11 decembrie contăm pe dânşii! Împreună, îndrăznim să credem în România! #ÎndrăzneștesăcreziînRomânia

zorleni1 zorleni2

Împreună cu doamna primar Paula Hultoană

Împreună cu doamna primar Paula Hultoană

zorleni4 zorleni5 zorleni6

Save

Save

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.