Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 21, 2016 in Jurnal de campanie, Personal, Politic, Social | 0 comments

Alături de echipa de campanie PSD în Epureni, Vaslui

Împreună cu echipa PSD, cu doamna senator Doina Silistru, domnul deputat Adrian Solomon şi doamna primar Carmen Bîlbîe, am discutat astăzi cu oamenii din Epureni, Vaslui, despre măsurile din programul PSD de guvernare, prin care vrem să aducem mai mulți români în clasa de mijloc și să punem în valoare potențialul de #dezvoltare al mai multor sectoare-cheie ale economiei, pentru ca oamenii care muncesc în România să poată avea parte de aceleași șanse ca toți cetățenii europeni.

Partidul Social Democrat vine în fața românilor, în programul nostru de guvernare, cu o viziune pentru o societate incluzivă, care să le ofere șanse reale atât oamenilor din mediul urban, cât și celor din mediul rural, atât tinerilor, cât și celor în vârstă, atât bărbaților, cât și femeilor. Noi recunoaștem că România are un potenţial uriaş de dezvoltare și vrem ca rezultatele creșterii economice să producă o diferență în bine vizibilă în nivelul de trai al românilor.

#ÎndrăzneștesăcreziînRomânia

1 2

Oamenii precum domnul Ioan Pelin, pe umerii cărora s-a construit această ţară, merită respectul şi consideraţia noastră.

Oamenii precum domnul Ioan Pelin, pe umerii cărora s-a construit această ţară, merită respectul şi consideraţia noastră.

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.