Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 22, 2016 in Jurnal de campanie, Personal, Politic | 0 comments

22 mai – în fotografii

Mi-am început ziua la Bădeana, în comuna vasluiană Tutova, unde am avut o întâlnire foarte reuşită cu domnul primar Ion Corciovă, cu echipa sa de la Consiliul Local şi cu tutovenii prezenţi la eveniment.

În continuare, am participat la o acţiune deosebită în comuna Perieni, organizată de domnul primar Vasile Roşca şi echipa dumnealui de consilieri locali, în compania locuitorilor din Perieni.

Aşa cum au demonstrat-o în mandatele dumnealor de primari ai comunelor Tutova şi respectv Perieni, domnii Corciovă şi Roşca, împreună cu echipele dumnealor de consilieri locali, sunt exemple demne de urmat de buni gospodari, cărora le pasă cu adevărat de comunele pe care le păstoresc şi de locuitorii lor.

Le urez mult succes şi îmi exprim convingerea că, împreună cu oameni ca domnii primari Roşca şi Corciovă şi echipele de consilieri locali PSD din Perieni şi Tutova, vom forma o echipă redutabilă şi vom obţine victoria în alegerile locale din 2016, la Consiliul Judeţean, la Primăria Bârlad şi la majoritatea primăriilor şi consiliilor locale.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.