Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 22, 2020 in Personal | 0 comments

22 aprilie – Ziua Pământului

Ziua Pământului, cel mai mare eveniment dedicat mediului înconjurător și marcat anual la nivel mondial în 192 de țări, este sărbătorit astăzi, 22 aprilie.
Pentru a 50-a aniversare, reprezentanții organizației Earth Day, care promovează evenimentele dedicate Zilei Pământului, atrag atenția asupra schimbărilor climatice, una dintre cele mai mari provocări pentru viitorul umanității.
În luna ianuarie, când am participat la Atena, la o conferință despre climă, am subliniat rolul central pe care îl poate juca revoluția digitală în combaterea schimbărilor climatice, prin noile tehnologii ce facilitează reducerea poluării. Inovația poate fi cheia pentru rezolvarea problemelor legate de schimbările climatice. Avansul tehnologic, în special digitalizarea, are implicații majore pentru piețele actuale și mediul economic. În următorii ani, vom observa o creștere a dezvoltării orașelor inteligente care vor beneficia printre altele de o mai bună gestionare a deșeurilor, un transport public mai bun și o mai bună distribuție a resurselor.
Fiecare dintre noi are datoria să contribuie la ocrotirea mediului înconjurător, pentru că un viitor mai sigur se poate construi doar împreună.
#EarthDay2020

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.