Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 12, 2017 in Personal, Profesional | 0 comments

12 august – Ziua internaţională a tinerilor

Începând cu anul 2000, pe 12 august este aniversată Ziua Internaţională a Tineretului, o dată aleasă de Organizaţia Naţiunilor Unite pentru a marca eforturile tinerilor pentru promovarea păcii, a drepturilor și libertăților omului și a solidarității în faţa dezastrelor. În acest an, Naţiunile Unite au ales ca temă pentru marcarea acestei zile “Tinerii construiesc pacea”, în semn de recunoştinţă faţă de acţiunile şi implicarea tinerilor în numele păcii, peste tot în lume.
Personal, am susţinut mereu că tinerii sunt resursa noastră cea mai importantă şi, tocmai de aceea, m-am luptat mereu pentru ca viitoarele generaţii să aibă un start mai uşor în viaţă, iar tânăra familie să fie protejată de cadrul legislativ din România.
Aristotel spunea că bunele obiceiuri formate în tinereţe sunt cele care fac diferenţa mai târziu. Este important să fim cu toţii conştienţi că investiţia în tineri este o investiţie în viitorul nostru, iar găsirea unei viziuni noi pentru dezvoltare durabilă în beneficiul tinerilor este în final o luptă pentru umanitate, pentru demnitate şi pentru solidaritate.
La mulţi ani tuturor tinerilor!

Alături de tineri inteligenţi şi ambiţioşi, care au participat, anul trecut, la programul de internship al Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputaţilor. O parte din ei au devenit colaboratori şi au fost implicaţi în activitatea mea ca preşedinte al Comisiei pentru afaceri europene şi apoi ca ministru delegat pentru Afaceri Europene

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.