Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 11, 2010 in Personal, Politic | 2 comments

11 septembrie 2001

 
o zi care a schimbat lumea. O zi care nu trebuie uitata!

Personal nu o voi uita niciodata poate si din cauza ca viata a vrut ca si eu sa traiesc, la maxim, ziua de 11 septembrie (la ora atentatelor trebuia sa fiu in Turnul Geaman nr 2 la etajul 43 si numai destinul m-a impiedicat sa ajung acolo, la acea ora). 

Dumnezeu sa odihneasc cele  2996 de suflete disparute in aceasta zi iar familiilor lor puterea de a trece peste durerea pierderii celor dragi. 

Celor 343 de „Firefighters” dar si „New Yorkezilor tot respectul pentru curajul, puterea, determinarea si mandria de a se ridica si striga: nu vom ceda terorii! Atmosfera care se simtea in aer atunci, dar si in lunile care au urmat, este greu de descris in cuvinte dar, cu siguranta, pentru mine a fost o lectie de caracter, mandrie, demnitate si solidaritate umana care m-au influentat foarte mult.

2 Comments

  1. Niste descreierati teroristii care au deturnat avioanele!
    Nu trebuie niciodata sa cedam terorii! Dimpotriva, tb sa o intelegem de unde vine si s-o dezamorsam. Poate cu timpul o sa intelegem ca pe aceiasi planeta nu poate exista in acelasi timp si bogatie si saracie crunta si totodata pace.

  2. PS: „Nu vom ceda terorii” se potriveste f bine la comentariul lui Draghi cu 2 posturi in urma.
    Problema terorismului e prea complexa pt a o rezolva simplu opunandu-te. Ma gandesc ca daca tinerii din Orient ar avea si ei oportunitatile occidentalilor, li s-ar parea ceva mai putin atractiva cariera de terorist kamikaze…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.