Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 27, 2008 in Jurnal de campanie | 3 comments

Politica privind comentariile si intrebarile

Avand in vedere ca noi am dus o campanie decenta, fara sute de comentarii puse de oamenii nostri aici (ca pe alte bloguri de campanie, care au mai multe comentarii pe zi decat vizitatori) si am raspuns intrebarilor, fie ele incomode sau chiar deplasate, rau-voitoare, de astazi toate comentariile vor fi moderate pentru a pastra decenta. Am suportat cele mai josnice si penibile atacuri la persoana. Asta in timp ce alti candidati nici macar nu au acceptat comentarii de la vizitatori pe site-urile lor.
Atat timp cat aruncati cu acuzatii false si injurii de la adapostul anonimatului aparent ne rezervam dreptul de a nu publica toate comentariile.

Si ca o lamurire pentru cei interesati: echipa Anei este formata din cativa tineri, care lucreaza pe baza de voluntariat, pentru ca noi credem in Ana si in proiectele ei.
Personal vorbind, familia mea a avut de suferit de pe urma instaurarii comunismului in Romania(rude in puscarii, confiscari, imposibilitatea de a urma o facultate) si totusi am decis sa pun la dispozitie timpul si munca mea chiar daca nu sunt simpatizant PSD.

ADMINISTRATORUL( e mai putin important numele meu, dar activez pe Internet de peste 8 ani si rar mi-a fost dat sa vad atatea mizerii gratuite aruncate impotriva unei persoane).

3 Comments

  1. de acord cu voi, ca nici mie nu mi-au placut niciodata mitocaniile. O mare nedumerire insa: cum adica „de astazi”? Comentariile mele au fost MEREU moderate si credeam ca asta e procedura. Intreb doar: aveati pe unii pe liste speciale? 🙁

  2. Da, lista speciala este cu cei care injura, jignesc, fac atacuri la persoana, promoveaza informatii false. Moderarea in sine este un lucru normal si logic, avand in vedere ca oricine cu o conexiune la Internet poate scrie ce-i tuna prin cap(sau ce este platit sa scrie). Libera exprimare este una, mitocaniile, cum spui tu, sunt cu totul altceva.
    Dupa cum spuneam, Ana Birchall a raspuns la cele mai incomode intrebari(desi pentru multe raspunsul era stiut de toata lumea sau deja prezent pe site) in timp ce alti candidati nici macar nu au decenta sa intre in dialog cu vizitatorii sau chiar cu alegatorii(vezi refuzul lui Lubanovici de a participa la dezbateri).

  3. Later edit: daca cei care injura as avea decenta sa se prezinte cu numele real as accepta si acele comentarii. Dar daca erau decenti nu ar mai fi injurat, nu?
    Cert este ca Ana Birchall a deranjat pe multi, atat in tara cat si in colegiul unde candideaza, pentru ca nu i se poate reprosa decat un singur lucru, si acela discutabil(apartenenta la PSD).
    In rest, a luptat pentru drepturile oamenilor, s-a luptat cu sistemul, s-a luptat pentru imaginea tarii, are experienta in politica extenra si in promovarea proiectelor si, poate cel mai important: nu este implicata in afaceri si isi poate dedica timpul activitatii politice.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.