Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 25, 2008 in Jurnal de campanie | 0 comments

Emilia, iti multumesc pentru e-mailul tau

ANA BIRCHALL. De profesie AVOCAT.
Tanara, entuziasta, curajoasa, culta si foarte bataioasa, si inca un plus care conteaza: cu experienta in politica din Romania, lucrand in Ministerul de externe pentru scurt timp dar suficient pentru a face decizia de a fi parte din uninominalii care sa reprezinte ca deputati Diaspora Romanilor din America de Nord, de Sud, Centrala, Australia si Noua Zeelanda.

Aceasta tanara curajoasa a stat timp de aproape 5 ore, sub tirul de intrebari puse de cei prezenti la intalnire, confruntand intrebarile tendentioase, mai ales cele cu atac direct la persoana, fiind chiar acuzata de actele celor din conducerea actuala, raspunsurile ei fiind date cu seriozitate si responsabilitate!

Suntem, noi Romanii-Americani, atat de schimbati, incat sa nu mai avem perceptia si rabdarea atat de necesara atunci cand este vorba despre interesele noastre in Romania?

Eu cred ca DA !

Suntem frustati, maniosi si mai rai ca niciodata. Refractari la schimbarile prea dese in structura politica din tara noastra si neincrezatori in promisiunile noilor candidati, ca ei vor fi aceia care VOR ERADICA CORUPTIA LA NIVEL acea plaga urata si distrugatoare!

Curajul si dupa mine, sinceritatea cu care Ana Birchall a raspuns la intrebarile cele mai incomode cele care vizau in mod direct pe cei care conduc acum destinele Romaniei, merita aprecieri la superlativ.

Expresia des folosita : Aveti incredere in mine, stiu ce vreau si ceea ce pot sa fac,numai „DATI-MI O SANSA!” ma face sa cred ca Ana Birchall este determinata cu orice sacrificiu sa ajunga unde si-a propus.

Merita sa-i dam o sansa, macar si numai pentru faptul ca vrea sa aplice( daca va fi lasata), o legislatie corecta la care toti avem dreptul, implicandu-se direct in apararea celor pe care ii va reprezenta in Parlamentul Romaniei, cu constiinciozitatea promisa de a fi AVOCATUL TAU SI AL MEU DIN ROMANIA !

Foarte promitator, Asa-i !

Si cred ca merita sa-i dam credit, chiar si numai pentru aseturile pe care le reprezinta: profesionalism, fiind cel mai puternic atu, seriozitate si tenacitatea in lupta cu ceilalti candidati si cu cei al caror vot il doreste, tineretea si energia fiind determinante si mai ales dorinta ei de a ne reprezenta interesele in Parlament,tinandu-si promisiunea de a ne apara interesele, conditie pe care trebuie s-o onoreze !

Ana Birchal iti revine misiunea de a reprezenta in Parlamentul Romaniei mai multe milioane de romani de pretutindeni, ca DEPUTAT si asta te obliga sa fii printre noi, sa ne asculti si sa ne intelegi nevoile, dar mai ales sa simti adevaratul puls al inimilor comunitatilor romanesti din Diaspora.

Sa ne reprezinti cu cinste si onoare, si as mai adauga eu, cu dragoste si intelegere, cu respect pentru cei pe care-i vei reprezenta.
SA FI CU ADEVARAT OMUL NOSTRU DIN ROMANIA! AVOCATUL NOSTRU DE INCREDERE!

EMILIA ALEXANDRESCU, Reporter

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.