Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 6, 2008 in Jurnal de campanie | 2 comments

Campania continua in Florida

Îmi continuu turneul electoral în SUA, având programate întâlniri în cadrul comunităţilor româneşti din statul Florida.
Anul trecut, prestigiosul Miami Herald număra în statul Florida şi în special în zona Fort Lauderdale aproximativ 30.000 de români cu acte legale şi estima prezenţa a încă aproape 20.000 de români care fie nu mai au cetăţenie românească, fie au vizele expirate.
De aceea, printre proiectele pe care le voi prezenta se vor afla simplificarea procedurilor birocratice pentru redobândirea cetăţeniei române, eliberarea paşapoartelor şi a tuturor actelor de care românii aflaţi în străinătate au nevoie şi acordarea de asistenţă juridică gratuită pentru românii care solicită ajutor în relaţia cu instituţiile statului.
Mă voi lupta pentru ca toţi cei care şi-au pierdut, dintr-un motiv sau altul, cetăţenia română, să şi-o poată redobândi fără eforturi nejustificate şi fără zeci de drumuri făcute la diverse instituţii din ţara adoptivă ori din România.
Cred cu tărie că păstrarea tradiţiilor şi a identităţii româneşti este o dorinţă pe care numai cine a trăit departe de ţară o poate înţelege la adevarata ei intensitate. Un alt proiect important pe care îl voi prezenta românilor din statul Florida este obţinerea de fonduri şi programe concrete pentru organizarea de expoziţii, spectacole şi seri româneşti pentru comunităţile de români.

Românii din Florida care doresc să se întâlnească cu Ana Birchall pentru a-i adresa întrebări sau pentru a discuta despre dorinţele şi cererile lor sunt invitaţi să trimită un e-mail la adresa ana arond anabirchall punct ro sau să sune la 1 – 3478941508.

2 Comments

  1. Cred ca toti romanii din diaspora au nevoie de sprijinul si ajutorul dumneavoastra. Speram sa aveti posibilitatea sa le aratati ca sunteti altfel decat cei din clasa politica de astazi si ei sa va de-a sansa sa puneti in practica toate proiectele la care v-ati gandit pt ei.

  2. Va doresc ca in Florida sa va bucurati de acelasi succes de care ati avut parte in New York pt ca meritati din plin.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.