Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 10, 2013 in Featured | 1 comment

Bugetul cetateanului

Prima data, din ultimii ani, cand se face o astfel de prezentare din partea unui premier. 

Victor Ponta a spus astazi ADEVARUL DESPRE ROMANIA. Anul 2012 a insemnat inceputul unui nou model. Modelul austeritatii din perioda 2009-mai 2011 a fost unul gresit– a produs inechitate si subdezvoltare; este nevoie de un alt model, bazat pe disciplina, dezvoltare si echitate.

In ultimii ani a fost folosit un model gresit, axat pe austeritate, subdezvoltare si inechitate. Ajustarea e necesara, prudenta este necesara – dar nu putem continua cu acelasi model. 

In an electoral am redus deficitul mai mult decat orice alta tara europeana. Ne-am incadrat in deficitul de 3%, am stabilizat cursul (vezi cursul de azi), ne-am imprumutat la cele mai mici dobanzi.

De acum, regulile trebuie aplicate tuturor. De acum, cei care fac evaziune chiar trebuie pedepsiti. De acum, cheltuielile statului trebuie sa fie eficiente. De acum, vom incepe sa impartim povara fiscala in functie de puterea fiecaruia.

BUGETUL CETATEANULUI prezentat de Premierul Ponta poate fi gasit AICI.

1 Comment

  1. Victor Ponta a spus astazi ADEVARUL DESPRE ROMANIA. Anul 2012 a insemnat inceputul unui nou model. Modelul austeritatii din perioda 2009-mai 2011 a fost unul gresit- a produs inechitate si subdezvoltare; este nevoie de un alt model, bazat pe disciplina, dezvoltare si echitate.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.