Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 24, 2018 in Economic, Politic | 0 comments

O veste excelentă – semnarea contractului pentru execuția șoselei de centură a municipiului Bârlad

Semnarea contractului pentru execuția șoselei de centură a municipiului Bârlad este o veste excelentă! Prea mult au avut de așteptat bârlădenii pentru ca acest obiectiv de importanță majoră pentru comunitatea lor să poată fi realizat. În 2015, după amendamentul pe care l-am depus și care a fost adoptat în Comisia pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, cu susținerea colegelor și colegilor parlamentari de Vaslui, a fost asigurată finanțarea demarării etapelor necesare pentru a ajunge la licitație și execuție. Din păcate, deși erau îndeplinite toate condițiile, anul 2016 a fost unul pierdut din cauza tergiversărilor guvernului tehnocrat.

Bârlădenii sunt îndreptățiți să beneficieze de o centură ocolitoare la standarde europene, care va aduce nu numai oportunități de dezvoltare economică, dar va pune totodată capăt calvarului pe care locuitorii Bârladului erau nevoiți să-l îndure. Mă refer aici la traficul greu, ce are ca efect direct deteriorarea caselor din zonă.

Termenul asumat de constructor pentru finalizarea lucrărilor este de 30 de luni.

Moment istoric pentru Bârlad: a fost semnat contractul pentru șoseaua de centură a orașului

http://estnews.ro/2018/10/23/ultima-ora-moment-istoric-pentru-barlad-a-fost-semnat-contractul-pentru-soseaua-de-centura-a-orasului/

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.