Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 1, 2018 in Cultural, Personal, Social | 0 comments

Mult succes tuturor studenţilor la începutul anului universitar 2018-2019!

Deschiderea noului an universitar este un motiv de bucurie deopotrivă pentru studenții care intră pentru prima dată în băncile universității, precum și pentru părinții și profesorii acestora, care se îngrijesc de formarea lor umană şi profesională.

Le urez mult succes și putere de muncă tuturor studenţilor la începutul noului an universitar, iar celor aflați în prima zi din lumea fascinantă a studenţiei, plină de satisfacţii şi greutăţi, le doresc să aibă parte de multe realizări în parcursul lor educaţional şi îi îndemn să se implice cât mai mult în activităţi extra-şcolare şi în viaţa societăţii. Îmi doresc ca generaţiile viitoare să poate beneficia de locuri de muncă bine plătite, astfel încât să îşi clădească un viitor aici, la ei acasă. Noile generații de tineri bine pregătiţi trebuie să se implice în dezvoltarea României, pentru a face din societatea în care trăim una mai bună.

Totodată, vreau să le mulţumesc tuturor profesorilor dedicaţi pe care studenţii români au norocul să îi cunoască și datorită cărora au parte de o pregătire universitară consistentă şi valori morale înalte.

Mult succes tuturor în noul an universitar!

În imagine: la o întâlnire cu studenţii de la facultăţile de ştiinţe politice şi studii economice

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.