Pages Menu
Categories Menu

Posted on feb. 6, 2018 in Comunicate, International, Politic | 0 comments

România a demonstrat consecvență în angajamentul de a sprijini integrarea europeană a Republicii Moldova

Împreună cu domnul Tudor Ulianovschi, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

România a demonstrat consecvență în angajamentul de a sprijini integrarea europeană a Republicii Moldova

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Ana Birchall, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice, a avut marți, 6 februarie a.c., o întrevedere cu Tudor Ulianovschi, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova.

Cu această ocazie, viceprim-ministrul Ana Birchall a reiterat importanța pe care România o acordă parteneriatului strategic cu Republica Moldova și a subliniat că dezvoltarea cooperării bilaterale pe toate palierele reprezintă o prioritate asumată în programul de guvernare.

Ana Birchall a declarat că ”România a demonstrat consecvență în angajamentul de a sprijini integrarea europeană a Republicii Moldova și va susține în continuare demersurile autorităților de la Chișinău în această direcție”.

De asemenea, reprezentanta Guvernului României a declarat, în contextul întrevederii, că una dintre componentele esențiale ale parteneriatului strategic dintre cele două țări se referă la cooperarea și interconectarea între cele două țări în domeniul energetic.

 

Comunicatul de presă pe pagina Guvernului României: http://gov.ro/ro/stiri/romania-a-demonstrat-consecventa-in-angajamentul-de-a-sprijini-integrarea-europeana-a-republicii-moldova

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.