Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 1, 2019 in Comunicate, Politic, Social | 0 comments

Ministrul justiţiei le-a urat succes notarilor publici numiţi în funcţie în urma promovării examenului de definitivat, la ceremonia de depunere a jurământului

COMUNICAT DE PRESĂ

Ministrul justiției, Ana Birchall, a participat, joi, 1 august 2019, la ceremonia de depunere a jurământului de către 41 de notari publici, numiţi în funcţie în urma promovării examenului de definitivat pentru notarii stagiari, organizat de Institutul Notarial Român în zilele de 2 şi 4 aprilie 2019.

La eveniment au mai participat domnul Dumitru Viorel Mănescu, președintele Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România (UNNPR) și domnul Ovidiu Bolintineanu, șef serviciu în cadrul UNNPR.

În deschiderea ceremoniei de depunere a jurământului, ministrul a felicitat participanții la eveniment pentru promovarea examenului de definitivat și le-a urat mult succes în cariera pe care și-au ales-o, arătând că “motivația celor care ați dobândit calitatea de notar trebuie să fie întotdeauna reprezentată de pasiunea pentru valorile constitutive ale profesiei”.

“Notarul este un profesionist foarte apropiat de cetăţean, care prin siguranţa juridică pe care o oferă prin serviciul său în slujba legii contribuie la binele comun al societății din care face parte. Rolul notarului e în primul rând de a fi aproape de cetățean”, a subliniat ministrul Ana Birchall.

Țineți minte că indiferent pe ce drum vă poartă viața, trebuie să aveți încredere în calitățile și abilitățile voastre, să nu vă temeți să vă bazați pe cei apropiați vouă și niciodată să nu uitați că adevăratele bogății sunt în mintea și în sufletul fiecăruia dintre voi, a mai arătat ministrul justiției.

“Sunt onorată să fiu alături de tinerii din această generație de excepție, care reprezintă un exemplu nu doar pentru colegii lor, dar și pentru toți ceilalți tineri care se pregătesc să înfrunte provocările lumii în care trăim și să devină liderii de mâine, nu doar în România, dar și la nivel internațional. În final, vreau să împărtășesc cu voi sfatul pe care l-am primit la rândul meu de la bunica mea, Cătălina, și care mi-a călăuzit mereu pașii: <<Ce ai în cap și în suflet nu poate să îți ia nimeni niciodată, iar educația este cea mai buna zestre pe care o poți avea vreodată!>>. Vă asigur că în Ministerul Justiției și în ministrul justiției veți avea mereu un partener. Multă baftă în toată activitatea și să nu renunțați niciodată la idealurile voastre”, a declarat ministrul justiției, Ana Birchall, în cadrul evenimentului.

Comunicatul de presă pe pagina Ministerului Justiţiei: http://www.just.ro/ministrul-justitiei-le-a-urat-succes-notarilor-publici-numiti-in-functie-in-urma-promovarii-examenului-de-definitivat-la-ceremonia-de-depunere-a-juramantului/

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.