Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 26, 2019 in Comunicate, Politic, Social | 0 comments

Ministrul justiţiei i-a felicitat pe notarii publici și pe executorii judecătorești care au promovat concursul de admitere, cu ocazia ceremoniei depunerii jurământului

COMUNICAT DE PRESĂ

Ministrul justiției, Ana Birchall, i-a felicitat pe toți cei prezenți la evenimentul de promovare a concursului de admitere în profesia de executor judecătoresc și în profesia de notar public, cu ocazia ceremoniilor de depunere a jurământului, care au avut loc, joi, 26 septembrie 2019, la sediul Ministerului Justiției.

În cuvântul adresat acestora, ministrul le-a urat mult succes la început de drum, să fie adepții unui dialog permanent și deschis cu cetățenii astfel încât “respectul față de lege, entuziasmul, rigoarea, puterea de muncă şi ambiţia să fie ingredientele esenţiale în profesia pe care o veți exercita”.

Vă asigur că în Ministerul Justiției și în ministrul justiției veți avea mereu un partener. Multă succes în activitatea pe care o veți desfășura, prin faptele dumneavoastră să contribuiți la consolidarea respectului față de actul de justiție. Am mare încredere că veți asigura întotdeauna domnia legii”, a declarat ministrul Ana Birchall.

La eveniment au mai fost prezenți președintele Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, Marius Iacob Morari și directorul Uniunii Naționale a Executorilor Judecătorești, Ciprian – Ionuț Ciobanu, precum și Ion Marin, vicepreședintele Uniunii Naționale a Notarilor din România.

Comunicatul de presă pe pagina Ministerului Justiției: http://www.just.ro/ministrul-justitiei-i-a-felicitat-pe-notarii-publici-si-pe-executorii-judecatoresti-care-au-promovat-concursul-de-admitere-cu-ocazia-ceremoniei-depunerii-juramantului/

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.