Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 30, 2018 in Comunicate, International, Politic | 0 comments

Întrevederea premierului Viorica Dăncilă cu Alteța Sa Regală Prinţul Charles

Întrevederea premierului Viorica Dăncilă cu Alteța Sa Regală Prinţul Charles

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a avut astăzi, la Palatul Victoria, o întrevedere cu Alteța Sa Regală Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, aflat în vizită privată în România.

Premierul român a exprimat recunoștința pentru contribuția Alteței Sale Regale Charles, Prinț de Wales, la promovarea patrimoniul cultural, imaginii și frumuseții naturale a țării noastre, a tradițiilor, autenticității și biodiversității zonelor rurale din România.

Cei doi interlocutori au discutat într-o atmosferă cordială despre dezvoltarea rurală integrată, despre importanța menținerii echilibrului dintre tradiție și modernitate, precum și despre activitatea în România a Alteței Sale Regale, Prințul Charles, care, de douăzeci de ani, se implică în promovarea tradițiilor românești.

Alte subiecte abordate au vizat situația economică din țara noastră, agenda regională, dar și teme de interes comun pentru perioada actuală, precum cea a Președinției române a Consiliului Uniunii Europene și a arhitecturii generale europene post-Brexit. În acest context, premierul Viorica Dăncilă a subliniat că protejarea drepturile și interesele cetățenilor români care trăiesc în Marea Britanie reprezintă o prioritate pentru Guvern.

Răspunzând interesului manifestat de Alteța Sa Regală, Prințul Charles, premierul României a prezentat obiectivele Guvernului, precum și noua legislație în domenii precum parteneriatul public-privat, achiziții publice și programele guvernamentale în domeniul agriculturii.

 

Comunicatul de presă pe pagina Guvernului României: http://gov.ro/ro/stiri/intrevederea-premierului-viorica-dancila-cu-alteta-sa-regala-printul-charles

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.