Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 3, 2018 in Comunicate, International, Politic | 0 comments

Guvernul României, cu ocazia Zilei Unității Germane: Germania este un partener strategic deosebit de important al României

Guvernul României, cu ocazia Zilei Unității Germane: Germania este un partener strategic deosebit de important al României

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Viceprim-ministrul Ana Birchall a participat, marți, 2 octombrie a.c., la recepția oferită de Ambasada Germaniei, cu ocazia Zilei Unității Germane.

Viceprim-ministrul Ana Birchall a prezentat mesajul Guvernului României, subliniind, cu această ocazie, importanța datei care marchează reunificarea politică, legislativă, teritorială și administrativă a Germaniei. Totodată, vicepremierul a transmis tuturor cetățenilor germani cele mai calde urări din partea României și a autorităților române.

În mesajul transmis cu ocazia recepției, Ana Birchall a arătat că ”Germania este un partener al României în cadrul Uniunii Europene, un aliat de prim-plan în cadrul NATO și un partener strategic deosebit de important, iar Guvernul României acordă atenția cuvenită aprofundării relațiilor cu Germania”.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.