Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 14, 2010 in Aparitii media | 7 comments

Participare Realitatea TV

astazi incepand cu ora 21.30.

Update:

Selectii cu interventiile mele din emisiune

7 Comments

  1. Hai ca facusi carare, ca toti ceilalti, daca v-ar da cite o galeata de astfalt si ati pune-o in drum, am mai face de o sosea in cel mult o luna, intre Podul Baneasa si Casa Scinteii! Dar nu asta voiam sa spun, ci cum o scoateti la vopsea cu datele de acum o saptamina cu prabusirea economiei, care, saraca, tocmai ce crescu!? Amatorism pina in maduva oaselor, sa iei 6 date din citeva sute ca sa zici ca e pe dos!

    • Liviu Iordache
      nu cred ca inteleg la ce te referi….sunt convinsa ca ai urmarit cu atentie si ce am scris saptamana trecuta si ce am spus astazi: economia Romaniei nu a iesit din recesiune desi zilele acestea se clameaza o crestere economica….care in realitate nu este o crestere economica! Nu crezi ca e asa?

  2. priviri haine,domnilor!in ochii dvs nu vad decat sete de succes…politicieni,aflati la inceput de cariera,ce critica actualul”dezmat pe bani publici”,dar care,in realitate,sunt topiti de dorinta de a ajunge in varful piramidei,de unde sa …faca si ei o groaza de bani…se vade ca asta ii motiveza…
    discursuri spilcuite,pregatite dinainte,nici macar camuflate.
    cine va pregateste pt…chestia asta?

    • adrian radu
      desi iti pot intelege frustrarea pt ca sunt destul de multi care se pot incadra in descrierea ta eu te rog ca totusi sa scrii ceva si de substanta comentand ideile discutate…daca ai alte idei poate le comentezi si aici…dar te rog, daca mai doresti sa postezi pe acest blog, sa vb la concret nu generalitati care dau impresia ca scrii ca „postacii”…iar daca te-ai referit la mine atunci te rog respectuos sa citesti putin CV ul meu si vei descoperi ca nu ma incadrez in caracterizarea ta. Numai bine si astept sa mai scrii …dar lucruri de substanta.

  3. Mi-a pacut ce ati spus la emisiune, va urmaresc de cand ati aparut anul acesta la Nasul.
    Imi plac ideile pe care le enuntati, sunteti inteligenta si pareti de buna credinta.
    Nu votez PSD-ul, dar va recunosc valoarea. Nu-mi place PDL-ul dar votez cu Emil Boc, deoarece el este de buna credinta. Probabil nu poate sa faca tot ce ar vrea,
    dar daca va fi lasat va scoate tara din criza. De fapt se va scoate singura, nu depinde asa de mult de guvern.
    Probabil veti primi si alte lovituri de imagine de apropiatii din partid, deoarece sunteti cu ceva clase deasupra lor. Si la celelate partide e la fel, asa ca probabil ar trebui sa apara un partid in care sa nu se regaseasca personajele politice importante existente.
    Oricum, sper ca din ideile spuse sa se gaseasca cineva sa „copieze”.

    • Andrei Tudor
      in primul rand bine ai venit pe acest blog. Apreciez sinceritatea ta …poate o sa ajungem la un sistem de vot in urma caruia oamenii sa poata alege cu adevarat uninominal, unde ideile si proiectele sa conteze mai mult decat culoarea politica!

  4. „garantia statului si la o dobanda mai mare” – 5:30, film 2(referitor la creditele luate de stat de la banci): asta nu inseamna ca ca garantia statului a scazut pe piata bancara sub garantia oferita de o persoana fizica/juridica elegibila pt credit?!
    Practic reducerea bonitatii statului poate fi masura reala a unei situatii(piata bondurilor nationale) sau masura politicii defectuoase?!
    Se poate oare creste bonitatea direct prin politicile aplicate?!
    E interesant cum evalueaza bancile bonitatea unui stat sau chiar a statului sub jurisdictia celui care se afla!
    Sa coroboram un pic aceasta idee cu ce ai zis despre cercul vicios al familiei tinere dat de lipsa de experienta. Daca statul ar investi direct in experienta tinerilor ar fi posibil sa-i creasca bonitatea?! E doar o intrebare… Putem s-o punem si in alt sens: daca statul investeste in ajutarea nevoiasilor, cum va influenta acesta bonitatea?!
    Sunt oare bancile influentate exclusiv de intentia investitorilor si de investitiile efective realizate sau poate sunt receptive la alte masuri decat cele de stimulare directa a investitiilor private?!
    Poate e doar un joc al pietei, insa actorii de pe piata sunt fiecare subiectivi in alegerile pe care le fac.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.