Pages Menu
Categories Menu

Posted on nov. 25, 2008 in Aparitii media | 4 comments

Interviu pentru romanianvip.com

Aveti aici interviul audio cu Ana Birchall despre motivele pentru care a decis să candideze ca deputat. Ana Birchall va asigura asistență juridică gratuită, birouri parlamentare in fiecare comunitate de romani, audiențe săptămanale online și proiecte care vor fi finanțate cu bani de la Uniunea Europeană. Ana Birchall va promova cultura, traditiile si obiceiurile romanesti si va infiinta scoli romanesti in fiecare comunitate de romani. Mai mult, Ana Birchall va reglementa legislativ simplificarea procedurilor pentru redobandirea cetateniei romane, pentru eliberarea tuturor actelor de care romanii au nevoie si pentru retrocedarea proprietatilor din Romania confiscate abuziv.

Iata proiectele Anei aici.
Sursa: romanianvip.com

4 Comments

  1. Raspunsuri la fel de sincere ca si pana acum , asa cum ne-am obisnuit de altfel. Suntetin un om integru si potrivit pentru a le apara interesele romanilor de peste hotare.

  2. Dna Birchall am ascultat cu interes interviul dumneavostra si mi-a placut mult modul in care expuneti problemele. Am vrut sa ascult si opinia dlui Timoc si va spus sincer ca dupa primele 2 minute l-am inchis pt ca era plictisitor si incoerent. Va urez bafta in continuare.

  3. Astept cu interes dezbaterea de la Seatle unde vreau sa-l vad si pe domnul lubanovici cum se va descurca .Eu cred ca ati facut fata cu brio intrebarilor incomode care v-au fost adresate.succes

  4. Imi doresc sa iesiti invingatoare sa demonstrati ca o femeie nu este mai prejos decat un barbat si poate face fata cu brio in Parlamentul Romaniei.Cred ca sunteti cea mai potrivita sa ne reprezentati asta si dupa ce am urmarit cu interes acest interviu

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.