Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 22, 2010 in Aparitii media | 2 comments

In seara aceasta sunt la Vox News

incepand cu ora 2030. Vom discuta despre disponibilizarile din invatamant, nivelul salariilor si alte subiecte la zi.

2 Comments

 1. ANA,
  Am văzut emisiunea! Te-ai aprins! Până la urmă i-ai moderat bine, dar…
  Am o înterbare, legat de meritocratie. Crezi că acastă ”putere a meritului” include si o institutoare de la țară, cu realizari apreciabile, care contribuie la (in)formarea micuților, la prima etapa de inițiere întru devenire a personalitații, sau meritocrația, așa cum o vezi tu, e ceva ca un ordin, ce-i drept, postmodernist si exclusivist.
  Legat de nerecunoasterea licentei!!! Cunosc o doamnă, de vârsta ta, cu un copil, ceva mai mic decât al tau, masterat si doctor în stiințe în România, a primit un preaviz de disponibilizare de la o instituție de stat, patronată de acest GUVERN criminal, fără viziune si recunoaștere pentru puținele , competențe care au mai ramas pe aici, pe plaiurile mioritice. Motivul, și acela prost disimulat, evident neformalizat, a fost că nu are susținere politică.
  În urma atitudinii energice ale acestei doamne din Maramureș, o luptătoare ca și tine, astăzi, 22.01.2010, Regia Natională a Pădurilor și-a convocat, la sediul de pe Magheru, toți cei 54 de doctori în științe silvice.
  Deci, meritocrației nu i se va da nimic, EA trebuie să-și recâștige drepturile prin implicare, contestare, atitudine, chiar la limită dacă e cazul. Principiul lui Peter aduce la vârf, în multe, prea multe cazuri, incompetențe. Care vă urăsc din tot sufletul lor mic.Nu mizati pe sensibilitatea lor!Nici macar la colegii tăi, de la PSD, care se cam agită, dar nu lanseaza invitații meritocrației.Mai degrabă se întâlnesc pe șest…pe la BRAN!
  Te rog să faci, acolo unde vei ajunge, ca astfel de lucruri, sub comanda ta, să nu se întâmple. NEVER!!!

  • Ioan MM
   cu siguranta ca include si invatatorul. Exemplul de care vorbiti din pacate nu este singular.
   M-a deranjat ca se incerca minimalizarea a ceea ce spunem fie prin intreruperi aiurea, fie „vorbesti pe langa subiect” ca dupa 2 minute sa repete exact ce spuneam eu…dar aveti dreptate ar fi trebuit sa ignor.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.