Pages Menu
Categories Menu

Posted on dec. 23, 2018 in Cultural, International, Politic | 0 comments

Ziua Națională a Japoniei – 23 decembrie

Pe 23 decembrie este marcată în fiecare an Ziua Națională a Japoniei, prilej pentru noi să le transmitem urări calde de prosperitate și pace statului nipon și cetățenilor japonezi, și să ne arătăm recunoștința față de caracterul solid și profund al prieteniei româno-japoneze, care constituie o mărturie a dezvoltării legăturilor dintre statele noastre.

Relația dintre România și Japonia este deosebit de importantă, în special din perspectiva dezvoltării dimensiunii economice, interesul companiilor nipone pentru țara noastră fiind în continuare pe un trend ascendent. Japonia este cel mai mare investitor asiatic din România, însă valorificarea potențialului dimensiunii economice a relației cu valențe strategice dintre România și Japonia înseamnă o prezență cât mai mare a companiilor nipone cu afaceri în România.

Am încredere că relația noastră bilaterală va continua să se dezvolte și să se aprofundeze, iar spiritul prieteniei dintre România și Japonia va dăinui și în secolele următoare.

La mulți ani, Japonia și la mulți ani prieteniei noastre!

În fotografie: Împreună cu domnul, Tarō Kōno, ministrul de externe al Japoniei.

În fotografie: Împreună cu domnul Hitoshi Noda și soția domniei sale, la recepția oferită de Ambasada Japoniei cu ocazia Zilei Naționale a statului nipon

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.