Pages Menu
Categories Menu

Posted on aug. 1, 2017 in International, Politic | 0 comments

Sper ca decizia privind relocarea sediului Agenției Europene pentru Medicamente să fie favorabilă țării noastre

Sursa imaginii: http://www.emabucharest.ro/

Relocarea sediului Agenției Europene pentru Medicamente este un proiect drag sufletului meu, o oportunitate pe care am indentificat-o pentru Romania înca de la inceputul mandatului de ministru delegat pentru Afaceri Europene atunci cand am propus ( si s-a aprobat in Guvern ) intocmirea si depunerea caonidaturii tarii noastre pentru aceasta Agentie Europeana extrem de importanta.  Sper ca decizia care va fi luată în toamnă să fie favorabilă țării noastre.

Găzduirea sediului Agenției Europene pentru Medicamente la București ar reprezenta o oportunitate și o provocare pentru creșterea profilului european al României și consolidarea contribuției sale la activitatea ansamblului instituțiilor europene, dar și o șansă de a pune și mai mult în valoare expertiza pe care România o are în domeniu.

Este esențială în perioada următoare accelerarea eforturilor de promovare a candidaturii noastre și continuarea, cu dibăcie diplomatică, a demersurilor de formare și securizare a alianțelor necesare pentru susținerea acestei candidaturii.

Vă invit pe fiecare să ajutăm și să susținem promovarea acestui proiect pentru România.

 

http://gov.ro/ro/media/comunicate/guvernul-romaniei-a-depus-dosarul-de-candidatura-pentru-relocarea-agentiei-europene-pentru-medicamente&page=1

Pagina de promovare a candidaturii pentru găzduirea Agenției Europene pentru Medicamente: http://www.emabucharest.ro/

Clip de prezentare a candidaturii – Vote Bucharest for EMA:

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.