Pages Menu
Categories Menu

Posted on ian. 26, 2019 in International, Personal, Profesional | 0 comments

Recepție oferită de Ambasada Indiei la București cu ocazia celei de a 70-a aniversări a Zilei Republicii

Am fost onorată să particip la recepția oferită de Ambasada Indiei și de către E.S. domnul ambasador Thanglura Darlong, cu ocazia celei de a 70-a aniversări a Zilei Republicii
Cu această ocazie am transmis felicitări și cele mai calde urări de succes și prosperitate din partea doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă și a Guvernului României.
Am evidenţiat că România doreşte dezvoltarea și aprofundarea dialogului politic cu India la toate nivelurile. În acelaşi timp, consolidarea parteneriatului nostru, îndeosebi pe dimensiunea economică, atât prin investiții directe, cât și prin schimburi comerciale, reprezintă un obiectiv important susținut de prim-ministrul Viorica Dăncila și Guvernului României.
Totodată, am reiterat angajamentul României de a sprijini, pe parcursul deținerii Președinției Consiliului UE, consolidarea Parteneriatului Strategic dintre Uniunea Europeană și India.

Doresc să adresez mulţumiri speciale doamnei Lalnukimi Darlong pentru acest costum minunat dăruit pe care îl voi purta întotdeauna cu mare bucurie şi onoare.
La mulți ani, India! La mulți ani poporului indian! La mulți ani prieteniei româno-indiene!

 

 

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.