Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 6, 2018 in International, Personal, Politic, Profesional | 0 comments

Recepția oferită de Ambasada Slovaciei la București, cu ocazia Zilei Naționale a Republicii Slovace

Am fost onorată să particip la recepția oferită de Ambasada Slovaciei la București, cu ocazia zilei naționale a Republicii Slovace. Cu această ocazie, am prezentat mesajul doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă.

În mesajul transmis am subliniat că 2018 este un an aniversar pentru țările noastre, în condițiile în care, la sfârșitul anului 1918, românii și slovacii și-au îndeplinit obiectivul de a crea state moderne. În ultimii 100 de ani, țările noastre s-au confruntat cu provocări majore comune în dezvoltarea lor națională, un secol presărat cu momente deosebit de importante pentru relațiile româno-slovace.

În calitate de parteneri în Uniunea Europeană și ca aliați în cadrul NATO, împărtășim valori comune și principii democratice, promovând împreună obiectivele de securitate și apărare și asigurând prosperitatea cetățenilor țărilor noastre.

De asemenea, i-am urat succes E.S. Domnului Ambasador Karol Mistrik, asigurându-l că Guvernul României dorește să dezvolte în continuare excelentele relații româno-slovace.

Alături de E.S. Domnul Ambasador al Republicii Slovace, Karol Mistrik

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.