Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 18, 2018 in Economic, International, Politic | 0 comments

Recepția American-Romanian Business Council (AMRO)

Am fost onorată să particip, în această seară, la recepția oferită de American-Romanian Business Council (AMRO), unde am prezentat mesajul doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă.

L-am felicitat Eric Stewart, președintele AMRO și echipa sa, care au reunit o delegație prestigioasă  de companii americane în România și au investit timp și energie în consolidarea dimensiunii economice a Parteneriatului Strategic dintre România și Statele Unite ale Americii, unul dintre obiectivele principale ale programului de guvernare.

Am reiterat disponibilitatea Guvernului Dăncilă în sensul promovării unui dialog deschis și eficient cu reprezentanții mediului de afaceri din SUA. Totodată, am subliniat că AMRO este un partener important, dorința Executivului fiind aceea de a consolida și mai mult cooperarea pe care am avut-o până în prezent.

În final, am urat reprezentanților AMRO o misiune economică reușită în România și i-am asigurat de întreaga susținere pentru buna desfășurare a activității în țara noastră.

Domnul Eric Stewart, președintele AMRO

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.