Pages Menu
Categories Menu

Posted on oct. 4, 2017 in International, Politic | 0 comments

Nominalizarea de către Preşedintele Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE), doamna Christine Muttonen, pentru a face parte din Comisia Ad-Hoc a Adunării Parlamentare pentru Combaterea Terorismului.

Astăzi am fost onorată să fiu nominalizată de către Preşedintele Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE), doamna Christine Muttonen, pentru a face parte din Comisia Ad-Hoc a Adunării Parlamentare pentru Combaterea Terorismului.

Activitatea acestei Comisii va fi una deosebit de relevantă în ce priveşte eforturile la nivelul OSCE în combaterea fenomenului terorist, a tuturor formelor de manifestare a acestuia şi a ameninţărilor adiacente. Prin promovarea intensă a dialogului inter-parlamentar, prin analizarea şi dezvoltarea soluţiilor existente sau propuse, un schimb constant de expertiză şi bune practici, dar şi printr-o cooperare aprofundată cu structurile OSCE şi partenerii acesteia, îmi exprim încrederea că această comisie va putea aduce soluţii concrete la ameninţările aduse de perpetuarea fenomenului terorist.

Sunt onorată şi bucuroasă să accept, în calitate de Preşedinte al Delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE, nominalizarea doamnei preşedinte Muttonen. Îmi exprim speranţa că, prin activitatea în cadrul Comisiei, voi putea influenţa şi sprijini efortul concertat la nivel european în privinţa combaterii ameninţărilor teroriste, a criminalităţii şi terorismului cibernetic, a radicalizării, precum şi în ce priveşte identificarea unor soluţii durabile la problemele care stau la baza acestui flagel al lumii contemporane, inclusiv în ce priveşte gestionarea fenomenului migraţionist şi a problemelor cu care se confruntă statele de origine.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.