Pages Menu
Categories Menu

Posted on iun. 9, 2017 in International, Politic | 0 comments

Întrevedere cu Jan Král, secretar de stat pentru afaceri europene din cadrul guvernului Republicii Cehe

Alături de domnul Jan Král, secretar de stat pentru afaceri europene din cadrul guvernului Republicii Cehe

În dialog cu domnul Jan Král

În cadrul întrevederii cu domnul Jan Král, secretarul de stat pentru afaceri europene din cadrul guvernului Republicii Cehe, am avut un schimb de opinii util pe dosarele de interes de pe agenda europeană.

Am transmis încă o dată angajamentul ferm al României de a contribui la consolidarea proiectului european, în contextul dezbaterilor privind viitorul Uniunii Europene și, împreună cu domnul Jan Král, am convenit aprofundarea cooperării dintre țările noastre pe subiectele de interes comun în domeniul afacerilor europene.

Am subliniat importanța avansării măsurilor de consolidare a securității interne a UE și am arătat că România va contribui în continuare la eforturile comune ale UE în domeniu. În același timp, am subliniat importanța restabilirii încrederii la nivelul UE, inclusiv în ce privește încrederea cetățenilor în viabilitatea proiectului european.

Totodată, am discutat despre procesul de pregătire în perspectiva preluării de către România a mandatului de Președinție a Consiliului UE în 2019.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.