Pages Menu
Categories Menu

Posted on sept. 18, 2017 in Economic, International, Personal, Politic | 0 comments

Conferința privind schimbările climatice, The Yale Climate Conference – 18-19 septembrie

The Kerry Initiative, platforma interdisciplinară fondată în 2017 în cadrul Yale University de către fostul secretar de stat american John Kerry pentru abordarea provocărilor globale, va găzdui, în perioada 18-19 septembrie, conferința privind schimbările climatice – The Yale Climate Conference.

Alături de John Kerry, moderatorul acestei conferințe, în cele cinci sesiuni de dezbateri vor participa lideri și personalități precum fostul secretar de stat american James Baker, primarul Parisului, Anne Hidalgo sau actorul Leonardo DiCaprio, pentru a discuta aspecte importante privind viitorul energiei, rolul sectorului privat, eforturile internaționale sau implicarea și activismul cetățenilor.

Pentru mine, timpul petrecut la Yale Law School a fost definitoriu, atât ca experiență de viață, pentru că am legat prietenii cu oameni minunați din toate colțurile lumii, cât și în ceea ce privește evoluția mea academică și profesională.

De aceea, felicit organizatorii conferinței și asociația absolvenților de la Yale (Association of Yale Alumni) pentru implicarea lor în această dezbatere pe o temă atât de importantă!

Mai multe informații referitoare la descrierea sesiunilor, orele de desfășurare și adresele unde pot fi urmărite găsiți aici: https://news.yale.edu/2017/09/11/kerry-initiative-host-conference-climate-change-sept-18-19

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.