Pages Menu
Categories Menu

Posted on mai 21, 2018 in Cultural, International, Politic, Social | 0 comments

Conferinţa Preşedinţilor delegaţiilor parlamentare la AP a Francofoniei din Regiunea Europa

Am fost onorată să particip la deschiderea Conferinţei Preşedinţilor delegaţiilor parlamentare la Adunarea Parlamentară a Francofoniei din Regiunea Europa, unde am transmis mesajul doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă.

În intervenția susținută din partea doamnei prim-ministru, am subliniat că educația și egalitatea de șanse sunt principii esențiale, care se reflectă în politicile publice promovate de Guvern și am felicitat Adunarea Parlamentară a Francofoniei pentru faptul că pune accent pe aceste valori.

Totodată, am subliniat că acest eveniment are loc la București, în anul în care sărbătorim un sfert de secol de francofonie instituționalizată în România și am reiterat angajamentul României pentru valorile Francofoniei și implicarea Guvernului României în proiecte și inițiative ale Francofoniei.

În încheiere, le-am mulțumit invitaților pentru promovarea consolidării legăturilor economice dintre statele francofone ca unul din mijloacele cele mai eficiente de promovare a păcii, stabilității și dezvoltării economice.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.