Pages Menu
Categories Menu

Posted on May 15, 2019 in International, Personal, Social | 0 comments

15 mai – Ziua Internațională a Familiilor

În fiecare an, pe 15 mai, la iniţiativa Organizaţiei Naţiunilor Unite, este sărbătorită Ziua Internaţională a Familiilor, în semn de preţuire faţă de familiile din întreaga lume. Totodată, cu ocazia zilei de 15 mai, ONU doreşte să atragă atenţia asupra problemelor cu care se confruntă familiile la nivel mondial.

Sărăcia, discriminarea şi conflictele din diferitele regiuni ale lumii sunt printre principalele ameninţări la adresa familiilor, iar cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiilor, ONU îşi propune să lanseze dezbateri cu privire la dezvoltarea durabilă a familiilor prin educaţie, prin promovarea drepturilor omului, a egalităţii de gen, prin promovarea unei culturi a păcii şi prin promovarea diversităţii culturale.

Familia este cea care ne formează în spiritul adevăratelor valori, familia este cea care ne oferă educaţia şi cea care ne călăuzeşte drumul în viaţă. Cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiilor, cred că trebuie să conştientizăm şi să preţuim rolul pe care îl au în viaţa noastră soţii, copiii, părinţii, fraţii sau bunicii noştri. Familia este locul în care începe viața și în care iubirea nu se sfârșește niciodată.

La mulţi ani familiilor din România şi din întreaga lume!

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.