Pages Menu
Categories Menu

Posted on iul. 17, 2017 in Personal | 0 comments

Azi am invatat…

…ca nu poti sa bei o cafea cu un coleg deputat, pentru ca esti fotografiat, filmat si … apari in Cancan!
Daca cei care m-au urmarit si m-au fotografiat m-ar fi sunat cu siguranta ar fi aflat cateva informatii care i-ar fi ajutat si poate, astfel, ar fi scris si un articol cu ceva mai multa substanta nu doar cancan! Dar sa le luam pe rand:
1. „domnul” din fotografie este un coleg deputat (vicepresedinte al Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, care promoveaza proiecte interesante si foarte bune pentru Romania si pentru regiunea noastra avand in vedere si calitatea sa de presedinte al Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova). Acum cateva saptamani, cand a facut parte din delegatia Romaniei la o conferinta organizată de Centrul European pentru Studii de Securitate “George C. Marshall”, i-am promis ca ii voi impartasi din experienta si activitatea recentei comisii interguvernamentale Romania – Republica Moldova, comisie a carei activitate a fost reactivata, dupa 2 ani de inactivitate, cu ocazia vizitei de lucru pe care am efectuat-o la Chisinau in mai anul acesta. Si da, am obiceiul sa onorez ce promit!
2. „dupa-amiaza” este in realitate pana in pranz, cred ca in jur de ora 11 am!
3. „susoteala” sau alte insinuari ieftine a fost in realitate o discutie politicoasa, colegiala si pe un ton civilizat cu respect pentru si fata de cei care se mai aflau in cafenea ca doar nu era sa ii deranjam pe cei din jur care doreau sa bea in liniste o cafea!
4. DA am baut o cafea, mare crima!…desi recunosc ca este adevarat ca nu a fost o cafea atat de buna precum favorita mea: caramel macchiato de la Starbucks!
Pacat ca aceasta cafenea aleasa doar pentru ca este situata in zona in care locuiesc (si pe vremuri era acolo o cofetarie care avea prajituri foarte bune pe care copilul meu le adora), permite fotografierea sau filmarea clientilor….nu le face deloc cinste!

Imi cer eu scuze lui Bogdan pentru ca o discutie foarte buna, plina de idei si proiecte serioase si interesante atat pentru Romania, cat si pentru regiunea noastra, a facut subiectul unui articol de Cancan!

Acestea fiind spuse, sper ca totusi in timpul meu liber, ca orice alt cetatean, am si eu dreptul sa beau o cafea fara sa fiu fotografiata sau filmata!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.