Pages Menu
Categories Menu

Posted on apr. 23, 2016 in Aparitii media, Comunicate, Politic | 0 comments

Echipa PSD pentru Primaria şi Consiliul Local Tutova, în frunte cu Ion Corciova, a avut realizări importante şi merită încrederea tutovenilor pentru un nou mandat astfel încât proiectele bune să fie continuate şi altele noi promovate

Ana_Birchall_265

Ana Birchall: Echipa PSD pentru Primaria şi Consiliul Local Tutova, în frunte cu Ion Corciova, a avut realizări importante şi merită încrederea tutovenilor pentru un nou mandat astfel încât proiectele bune să fie continuate şi altele noi promovate

COMUNICAT DE PRESĂ

Ana Birchall, deputat PSD în colegiul 5 Vaslui, s-a aflat, sâmbătă, 23 aprilie a.c., în comuna Tutova, la lansarea domnului Ion Corciova, primarul în exerciţiu al comunei, care candidează pentru al treilea mandat. „Pentru mine este o bucurie să fiu alături de oamenii destoinici din judeţul Vaslui, de domnul primar Ion Corciova care a demonstrat în cele două mandate ca primar că este un om gospodar căruia îi pasă de comuna pe care o păstoreşte. Este un primar pentru care faptele vorbesc, un om de calitate, iubit si respectat de locuitorii Tutovei. Am convingerea că va fi votat pentru un nou mandat şi că va face tot ce depinde de dânsul pentru ca Tutova să se dezvolte în continuare”, a declarat deputatul Ana Birchall.

„Totodată, sunt mândră că am reuşit şi eu să îmi aduc contribuţia pentru ca viaţa locuitorilor Tutovei să fie mai bună. Am reuşit, în mandatul domnului Dragnea ca ministru al Dezvoltării, să dotăm comuna Tutova cu un microbuz şcolar, aşa cum am reuşit şi cu celelalte comune din colegiu care au depus cerere în acest sens. Prin acest ajutor, copiii ajung în condiții civilizate și sigure la școală și nu mai pierd timpul pe care l-ar putea folosi să învețe, să se odihnească sau chiar să se joace. Este o măsură de normalitate și de civilizație pentru copiii noștri şi mă bucur că am putut să îndeplinim promisiunea făcută. Îmbucurător este că, prin implicarea primarului Corciova, pe raza comunei Tutova funcţionează şi un camin pentru persoane vârstnice. De asemenea, este lăudabil că vechiul dispensar din comună a fost renovat şi transformat într-un centru medical de permanenţă, unde 5 medici şi 5 asistenţi medicali se îngrijesc de sănătatea tutovenilor. Este un proiect de mare ajutor pentru comunitate, dar a cărui finanţare de la Ministerul Muncii a fost, din păcate, tăiată în decembrie 2015, astfel încât Primăria Tutova şi Consiliul Judeţean suportă integral costurile de funcţionare ale centrului. Este anormal ca aceste costuri să fie suportate doar pe plan local, iar pentru buna funcţionare a centrului de permanenţă este necesar ca Ministerul Muncii să se implice. Este inadmisibil ca după ce spitalul din Tutova a fost închis de către Guvernul Boc, actualul Executiv să taie toată finanţarea pentru actualul centru medical de permanenţă, realizat cu mari eforturi de către autorităţile locale. Voi depune o nouă interpelare adresată ministrului Muncii pentru a soluţiona problema cu care se confruntă autorităţile din Tutova”, a asigurat deputatul Ana Birchall.

Ana Birchall a ţinut să sublinieze că echipa PSD Tutova, în frunte cu primarul Ion Corciova, a reuşit să rezolve o bună parte din problemele tutovenilor, iar un nou mandat ar reprezenta garanţia continuării proiectelor deja iniţiate. “Îl felicit pe primarul Corciova, pe viceprimar, pe consilierii locali ai PSD pentru ceea ce au realizat pentru această minunată comună. Tutova este cu adevărat o comună frumoasă şi bine îngrijită. Modernizarea drumurilor comunale şi săteşti, împădurirea a 52 de hectare de teren din localitatea Ciortolom, extinderea reţelei de apă şi canalizare în Tutova sunt numai câteva din proiectele finalizate sau în curs de realizare pentru care echipa PSD de la Primăria Tutova merită toată aprecierea”, a arătat deputatul social-democrat.

“Alături de domnul preşedinte Buzatu, de doamna senator Creţu, de domnul Solomon, candidatul PSD la Primăria Bârlad, şi de domnul primar Corciova aici de faţă ne-am bătut şi ne vom bate în continuare pentru ca viaţa oamenilor din judeţul Vaslui să fie mai bună. Am convingerea că vom forma o echipă redutabilă pentru a obţine victoria în alegerile locale din 2016, la Consiliul Judeţean, la Primăria Bârlad şi la majoritatea primăriilor şi consiliilor locale”, a concluzionat Ana Birchall, deputat PSD în colegiul 5 Vaslui.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.